25/04/2019 12:29

Συνεχίζεται η εκστρατεία της Αστυνομίας κατά των κροτίδων, του παράνομου ανάμματος φωτιάς και της πρόκλησης οχληρίας

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η παγκύπρια εκστρατεία της Αστυνομίας κατά των κροτίδων, του παράνομου ανάμματος φωτιάς και της πρόκλησης οχληρίας.

Χθες το απόγευμα, μέλη της Αστυνομίας ανέκοψαν σε δρόμο της επαρχίας Λάρνακας, αυτοκίνητο που οδηγούσε 46χρονος κάτοικος Λάρνακας. Από έρευνα που ακολούθησε στο όχημα εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 40 κροτίδες και 20 πακέτα αδασμολόγητων τσιγάρων.

Ο 46χρονος οδηγήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Ορόκλινης, όπου κατηγορήθηκε γραπτώς για το αδίκημα της παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών. Για το θέμα της κατοχής αδασμολόγητων καπνικών προϊόντων, ο 46χρονος και τα καπνικά προϊόντα παραδόθηκαν σε λειτουργούς του Τμήματος Τελωνείων.

Στη Λευκωσία, γύρω στις 3π.μ. σήμερα, μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψη δύο προσώπων, ηλικίας 15 και 16 ετών, τα οποία θεάθηκαν να κλέβουν ξύλα από οικοδομή.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν σε Αστυνομικό Σταθμό όπου ανακρίθηκαν και ακολούθως αφέθηκαν ελεύθεροι για να κληθούν ενώπιον Δικαστηρίου.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας, περιπολήθηκαν από μέλη της Αστυνομίας, διάφορες περιοχές σε όλες τις επαρχίες, όπου παρατηρείται άναμμα φωτιάς και πρόκληση οχληρίας. Σε ορισμένες περιπτώσεις εντοπίστηκαν εστίες φωτιάς, οι οποίες κατασβέστηκαν από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Κατά τις πιο πάνω περιπολίες στην επαρχία Λάρνακας, εντοπίστηκαν και ελέγχθηκαν 20 νεαροί, χωρίς να προκύψει οτιδήποτε εναντίον τους.

Share this:
Tags:
Cheap Website Traffic