25/04/2019 19:32

Έχουν παγοποιηθεί όλες οι πληρωμές του 35χρονου από τη Δημοκρατία

Ως έχει η κατάσταση αυτή τη στιγμή ο 35χρονος ίλαρχος της Εθνικής Φρουράς, ο οποίος έχει συλληφθεί ως ύποπτος για δολοφονίες γυναικών δεν πληρώνεται από τη Δημοκρατία, ανέφερε στο ΚΥΠΕ αρμόδια πηγή.

Απαντώντας σε ερωτήσεις του ΚΥΠΕ, με αφορμή το γεγονός ότι μέχρι στιγμής ο 35χρονος δεν έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα, η ίδια πηγή ανέφερε πως «όπως έχει η κατάσταση αυτή τη στιγμή έχουν παγοποιηθεί όλες οι πληρωμές του».

Λήφθηκαν όλα τα μέτρα ώστε αυτός να μην έχει πρόσβαση στα διοικητικά καθήκοντα που είχε, και ταυτόχρονα να μην επιβαρύνεται η Δημοκρατία σε ότι αφορά τη μισθοδοσία του και τα διάφορα επιδόματα, τα οποία πλέον δεν του καταβάλλονται, σημείωσε.

Ερωτηθείσα για την ανεύρεση πτώματος σε λάκκο στο πεδίο βολής Ξυντούς στην Ορούντα, σε χώρο δηλαδή που σχετίζεται με τις δραστηριότητες της Εθνικής Φρουράς, η ίδια πηγή υπέδειξε πως το πεδίο βολής δεν είναι στρατιωτικός χώρος αλλά ένας χώρος στον οποίο έχουν πρόσβαση και οι πολίτες, και στον οποίο εν ώρα βολής λαμβάνονται τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας.

Διαβάστε επίσης:

Ομολόγησε άλλους δύο φόνους ο «Ορέστης» – Επτά τα θύματα του

Εντοπίστηκε πτώμα στο πεδίο βολής της Ορούντας

Τράγκολας: Δεν ανευρέθηκε οτιδήποτε στο Μιτσερό, αύριο κατάδυση στη λίμνη Ξυλιάτου

Επανασυνελήφθη ο 35χρονος “Ορέστης” για νέα υπόθεση φόνου και απαγωγής

Πεντέ ειδικοί από Ηνωμένο Βασίλειο για την πρωτόγνωρη υπόθεση serial killer

 

Tags:
Cheap Website Traffic