23/04/2019 21:24

Το «κρυφό» μήνυμα του serial killer με τον αναγραμματισμό του «Orestis»

Τα σενάρια γύρω από τα κίνητρα του serial killer που έχει συγκλονίσει την Κύπρο, δίνουν και παίρνουν, την ώρα που οι Αρχές, συνεχίζουν τις έρευνές τους για να ξετυλίξουν το κουβάρι της μυστηριώδους υπόθεσης.

Και ενώ η κοινή γνώμη παρακολουθεί καθηλωμένη τις καταιγιστικές εξελίξεις, οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έχουν κατακλύσει το Διαδίκτυο με απόψεις και σενάρια, γύρω από το προφίλ και τον τρόπο δράσης του 35χρονου λοχαγού, ρίχνοντας βάρος στην ιδιότυπη ψυχοσύνθεση ενός κατ’ εξακολούθηση δολοφόνου.

Τις τελευταίες ώρες, εκατοντάδες χρήστες του Διαδικτύου κοινοποιούν τον αναγραμματισμό για το όνομα Orestis (όνομα που χρησιμοποιούσε στο διαδίκτυο ο 35χρονος) σε συνδυασμό με το Μιτσερό, περιοχή στην οποία βρέθηκαν τα πτώματα των δύο γυναικών.

Σύμφωνα με το σενάριο τους που παραπέμπει σε ταινία θρίλερ, η λέξη Μιτσερό αν διαβαστεί ανάποδα γίνεται Oresti και το Μ με στροφή δεξιά γίνεται S. Σημειώνεται πάντςω ότι το Μ είναι και το αρχικό γράμμα του επιθέτου του 35χρονου…

Αυτός ο αναγραμματισμός που κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο, έχει υποπέσει και στην αντίληψη των Αρχών, οι οποίες θα διερευνήσουν κατά πόσο προκύπτει κάτι ή είναι τυχαίο.

Διαβάστε επίσης:

Μαρτυρία συνεργάτη του 35χρονου: Μιλούσε υποτιμητικά για τις γυναίκες

Ο εγκληματολόγος Ανδρέας Καπαρδής μας εξηγά το φαινόμενο του “κατά συρροή δολοφόνου”

Αυτή είναι μια από τις Φιλιππινέζες που ήθελε ο “Ορέστης” να συναντήσει –  Τι της είπε από το chat;

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της δεύτερης σορού που ανασύρθηκε από το φρεάτιο στο Μιτσερό

Πηγή: cnn.gr

Tags: