23/04/2019

Μαρτυρία συνεργάτη του 35χρονου: Μιλούσε υποτιμητικά για τις γυναίκες

Απλανές συνεχώς ήταν το βλέμμα του 35χρονου υπόπτου για τους φόνους δύο γυναικών σύμφωνα με πρόσωπο που τον γνώρισε εκτός του εργασιακού του περιβάλλοντος.

Μιλώντας στην εκπομπή «Ατζέντα» στον ACTIVE, ο μάρτυρας ανέφερε ότι δεν μπορούσες να διακρίνεις νεύρα ή θυμό πάνω στον 35χρονο. «Το μόνο που μπορούσες να διακρίνεις ήταν ότι το βλέμμα του ήταν διαρκώς απλανές, δεν μπορούσε να κοιτάξει στα μάτια και κοιτούσε είτε στο κινητό είτε κάτω», εξήγησε.

Σημείωσε ότι «ήταν αντιδραστικός πίσω από την οθόνη», ενώ κορόιδευε συνεχώς από το προσωπικό του προφίλ στο φέισμπουκ.

Ο μάρτυρας, που παρέμεινε ανώνυμος, τόνισε ότι σε καμία περίπτωση δεν μπορούσες να σκεφτείς ότι πρόκειται για εγκληματία. «Μάλιστα όταν γίνονταν κάποια εγκλήματα στην Κύπρο, αντιδρούσε».

Το «κρυφό» μήνυμα του serial killer με τον αναγραμματισμό του «Orestis»

Στα μαθήματά του (φωτογραφικής) δεν ήταν μεταδοτικός, άφηνε πράγματα πίσω, αν και «ήταν άριστος γνώστης της φωτογραφικής τέχνης». Σύμφωνα με τον μάρτυρα, πήγε τους μαθητές τόσο στο Μιτσερό όσο και στη λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο για φωτογραφίσεις, ενώ περπάτησαν στο σημείο που έχουν βρεθεί στις κοπέλες.

Μάλιστα, εξέφρασε την απορία «γιατί οι κυπριακές αρχές δεν έκλεισαν εκείνο το σημείο» στο φρεάτιο του μεταλλείου στο Μιτσερό. Σύμφωνα με τον μάρτυρα, ο 35χρονος συνέχιζε τη ζωή του και μετά τους φόνους των δύο γυναικών, αν και η συμπεριφορά του παρέμενε περίεργη.

«Κατηγορούσε διαρκώς τις γυναίκες, τις αποκαλούσε πόρνες», τόνισε. «Σαν να ζήλευε», είπε. «Είχε μεγάλη πειθώ», εξήγησε. «Το μαύρο το έκανε άσπρο και το αντίθετο», εξήγησε χαρακτηρίζοντας το ποιόν του 35χρονου υπόπτου.

Όπως είπε, τους είχε διδάξει πώς να προσεγγίζουν γυναίκες για φωτογραφίσεις, ενώ οι μαθητές του είναι σε κατάσταση σοκ. Η Αστυνομία τους έχει καλέσει για κατάθεση. «Δυστυχώς, δεν γνωρίζουμε κάτι περαιτέρω», δήλωσε.

[ot-video][/ot-video]

Πηγή: Philenews

Share this:
Tags: