22/04/2019 06:31

Αυτή είναι μια από τις Φιλιππινέζες που ήθελε ο “Ορέστης” να συναντήσει – Τι της είπε από το chat;

Η γυναίκα που βλέπετε στην φωτογραφία πιο πάνω, είναι πιθανόν ένα ακόμα πρόσωπο που θα γινόταν θύμα του “Ορέστη”, σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες. 

Στο βίντεο που ακολουθεί, το οποίο είναι απόσπασμα από κεντρικό δελτίο του Άλφα, η δημοσιογράφος Έρικα Καβάζη αποκαλύπτει πως φέρεται ο “Ορέστης” να προσπαθούσε να πείσει το υποψήφιο του να συναντηθούν.

Στην εξέλιξη του διαλόγου του με το φερόμενο ως υποψήφιο θύμα του, εικάζεται ότι για να γίνει πιο πιστευτός έανε αναφορά και στην αστυνομία, λέγοντας στην Μάρτζι ότι: “¨Μπορώ να σου τα πω και μετά πήγαινε στην αστυνομία αλλά μην πεις ποιος σου τα είπε”.

Μετά την επιμονή του Ορέστη, η νεαρή που βλέπετε στην φωτογραφία πιο πάνω του λέει να βρεθούν αλλά σε ανοικτό χώρο, αλλά ο Ορέστης αρνείται και ισχυρίζεται ότι δεν θέλει να τους δει κανένας.

Η νεαρή γυναίκα μίλησε μπροστά στην κάμερα και περιγράφει τα γεγονότα. “Προσπάθησε να με πείσει να πάω έξω μαζί του. Του είπα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθούμε και μου είπε ότι πρόκειται για κάτι επικίνδυνο και σοβαρό που αφορούσε τη φίλη μου την Μαρικάρ”. (Θυμίζουμε ότι η Μαρικάρ, ηλικίας 30 χρόνων, ελλείπει από τις  13/12/17 ήταν η πρώτη κοπέλα από τις Φιλιππίνες που εξαφανίστηκε τον τελευταίο περίπου ενάμιση χρόνο. Δείτε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ)

“Δεν πήγα γιατί κατάλαβα ότι παίζει μαζί μας και χρησιμοποιούσε την φίλη μου για να με συναντήσει”, εξηγεί η φερόμενη ως υποψήφιο θύμα. Συνεχίζοντας αναφέρει ότι: “Αναρωτήθηκαν πως ξέρει για την φίλη μου τη Μαρικάρ και σκέφτομαι ότι βρήκε δημοσίευση μου στο Facebook και το χρησιμοποιήσε για να με γνωρίσει”.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του Άλφα, το οποίο είναι απόσπασμα από Κυριακάτικο κεντρικό δελτίο του σταθμού, λεπτομέρειες για τους διαλόγους αλλά και ένα προφητικό δημοσίευμα:

[ot-video]

[/ot-video]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εξαφανισμένη και η κολλητή φίλη των δύο δολοφονημένων γυναικών από τις Φιλιππίνες

Σοκαριστική πληροφορία: “Υπάρχουν άλλες δύο σοροί στο φρεάτιο”

Η ουσία στο νερό του Ξυλιάτου που λιώνει τα πάντα και δυσκολεύει στον εντοπισμό της 6χρονης

Βγήκαν οι κάμερες από το φρεάτιο “τάφος” στο Μιτσερό

Αποπροσανατολισμό της Αστυνομίας επιχείρησε ο «Ορέστης»;

Σοκάρει η φερόμενη ομολογία του “Ορέστη” – Έκαναν σεξ, την έπνιξε και την πέταξε στο φρεάτιο!

Tags: