21/04/2019 18:55

Αποπροσανατολισμό της Αστυνομίας επιχείρησε ο «Ορέστης»;

Έχει ειπωθεί την πρώτα κιόλας στιγμή από αστυνομικές πηγές πληροφόρησης ότι είναι πιθανόν να προσπάθησε να αποπροσανατολίσει την Αστυνομία και τους ανακριτές ο «Ορέστης», ο 35χρονος που συνελήφθη μετά τον εντοπισμό του πτώματος γυναίκας από τις Φιλιππίνες σε φρεάτιο, στο μεταλλείο Μιτσερού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ανακριτές τις υπόθεσης πλέον θεωρούν πιο κοντινό το σενάριο ο 35χρονος λοχαγός της Εθνικής Φρουράς να είπε ψέματα αναφορικά με το πτώμα της 6χρονης κόρης της πρώτης δολοφονηθείσας, προκειμένου να αποπροσανατολίσει τις Αρχές.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η λίμνη ήδη ερευνήθηκε και το πτώμα της μικρής δεν έχει εντοπιστεί.

Να θυμίσουμε ότι σε ανάκριση του ο ύποπτος είχε αναφέρει ότι τύλιξε με σεντόνι την μικρή και είχε τοποθετήσεις πέτρες μαζί με το νεκρό σώμα της προτού την πετάξει στο φράγμα. Μάλιστα, όταν πέταξε το πτώμα της μικρής, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, αυτό μπλέχτηκε σε κλαδιά και ως εκ τούτο χρειάστηκε να το σπρώξει πιο μέσα.

Οι ισχυρισμοί του συλληφθέντα αντικρούστηκαν από την πρώτη στιγμή με καχυποψία από την Αστυνομία και πλέον φαίνεται οι ανακριτές να θεωρούν βέβαιο το σενάριο της προσπάθειας του αποπροσανατολισμού από τις έρευνες.

Ο 35χρονος θα ανακριθεί εκ νέου.

Tags:
Cheap Website Traffic