18/04/2019

Με οδηγό την δημιουργία! Η δημιουργός του Inspired Family Fun μιλά για την πηγή έμπνευσης δημιουργίας του και τα μελλοντικά σχέδια της!

Τι ακριβώς είναι το Inspired Family Fun;

Η δημιουργία εμπνευσμένων διασκεδαστικών events που απευθύνονται αποκλειστικά σε οικογένειες, οι οποίοι αναζητούν ποιοτικές ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Τα events μας πέραν της διασκέδασης που προσφέρουν, κύριο στόχο έχουν τη στήριξη φιλανθρωπικών σκοπών.

 Ποια ήταν η πηγή έμπνευσής σας για την δημιουργία του Inspired Family Fun και ποια είναι η φιλοσοφία που κρύβεται από πίσω;

Όταν απέκτησα δικά μου παιδιά ένιωσα πόσο σημαντική είναι η ποιοτική ψυχαγωγία των παιδιών και πόσο μεγάλη ανάγκη υπήρχε στην Κύπρο από γονείς που θέλουν να ψυχαγωγηθούν και να διασκεδάσουν μαζί με τα παιδιά τους, αλλά με δημιουργικό τρόπο. Επίσης μέσα από τα δικά μου βιώματα ένιωσα την τεράστια έλλειψη που υπάρχει στην προβολή και οικονομική στήριξη πολλών μη κρατικών οργανισμών και επιστημονικών κέντρων που προσφέρουν υπηρεσίες οι οποίες θα έπρεπε αλλά, δυστυχώς, δεν καλύπτονται από το κράτος.

Επίσης θεωρώ ότι τα παιδιά μας πρέπει από νωρίς να έρθουν σε επαφή με τον εθελοντισμό και τη στήριξη των λιγότερο τυχερών συνανθρώπων μας. Αν μπορούμε αυτό να το κάνουμε απολαμβάνοντας ταυτόχρονα χαρούμενες οικογενειακές στιγμές, τότε είμαστε όλοι κερδισμένοι!

 Τι να περιμένουμε φέτος από το Inspired Family Fun;

Έχουμε μπροστά μας μια πολύ δημιουργική χρονιά ξεκινώντας με το 2ο Ανοιξιάτικο Φεστιβάλ Λεμεσού στις 18 & 19 Μαΐου στο Δασικό Πάρκο Λεμεσού. Στη συνέχεια, τον Οκτώβρη θα έχουμε ένα πολύ ξεχωριστό αθλητικό φεστιβάλ για οικογένειες, τις Fit & Fun Days, ενώ ακολουθεί για τρίτη χρονιά το αγαπημένο «Φθινοπωρινό Φεστιβάλ Λεμεσού – Halloween Edition».

Τα Χριστούγεννα επανέρχεται για τρίτη χρονιά η «Christmas Wonderland – Chocolate Edition» σε ένα πολύ ξεχωριστό festival αυτή την χρονιά, καθώς η μαγεία της «Christmas Wonderland» θα ξεκινήσει από τη Λεμεσό και θα ταξιδέψει και στις άλλες πόλεις.

 Πόσο εύκολη είναι η υλοποίηση του κάθε festival;

Σίγουρα δεν είναι εύκολη υπόθεση! Από τη στιγμή της έμπνευσης μέχρι τη στιγμή της υλοποίησης υπάρχει μια μακρά διαδικασία. Χρειάζεται να διαθέσει κανείς πάρα πολύ χρόνο και ενέργεια για την έρευνα, την προετοιμασία, την προβολή, τον συντονισμό του στησίματος, του προσωπικού, των συνεργατών, των εθελοντών κλπ. Όλα χρειάζονται προσωπικό χρόνο που στις μέρες μας δεν είναι εύκολο να διαθέσει κανείς. Σίγουρα όμως αξίζει τον κόπο!

Ποια συνεργασία ξεχωρίζετε από όλα τα events που έχετε οργανώσει;

Υπήρξαν πολλές σημαντικές συνεργασίες και δράσεις με Κύπριους και Έλληνες καλλιτέχνες, chef, οργανισμούς, αυτή όμως που ξεχωρίζω είναι η συνεργασία με τον αγαπημένο συγγραφέα Ευγένιο Τριβιζά!

 Ποια είναι τα επόμενά σας σχέδια;

Πέραν της φετινής γεμάτης χρονιάς, υπάρχουν σχέδια για το 2020 με νέα συναρπαστικά events, φρέσκες ιδέες που είμαι σίγουρη θα απολαύσουν μικροί και μεγάλοι και γλυκιές εκπλήξεις που δεν έχουν ξαναγίνει στην Κύπρο!

Τι ονειρεύεστε να δημιουργήσετε; Υπάρχει κάτι που δεν έγινε ξανά στην Κύπρο και θα θέλατε να το οργανώσετε;

Υπάρχουν πολλά, πάρα πολλά που ονειρεύομαι! Λένε όμως ότι τα όνειρα είναι ένα είδος προγραμματισμού, οπόταν σίγουρα κάποια από αυτά δεν θα μείνουν στα όνειρα. Τα καλύτερα έρχονται!

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε καλώντας το «Inspired Family FunΑll for a good cause» στο τηλ.: 99300256

[social title=”” subtitle=”” link=”https://www.facebook.com/inspiredfamilyfun/” icon=”fa-facebook”]  [social title=”” subtitle=”” link=”https://www.instagram.com/inspiredfamilyfun/” icon=”fa-instagram”]

 

Share this: