13/04/2019 12:54

Σε ιδιωτική κλινική στη Λεμεσό νοσηλεύεται το αγόρι και η μητέρα του που τραυματίστηκαν χθες σε λούνα παρκ

Σε ιδιωτική κλινική στη Λεμεσό νοσηλεύεται το 7χρονο αγόρι και η μητέρα του, 45 ετών που τραυματίστηκαν χθες το βράδυ σε λούνα παρκ στην Αγία Νάπα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο πριν τις 23:30 χθες το βράδυ, μητέρα και γιος από τη Ρωσία που βρίσκονταν στην Αγία Νάπα για διακοπές χτύπησαν σοβαρά ενώ βρίσκονταν στο παιχνίδι  star flyer του λούνα παρκ όταν αυτό χτύπησε σε πάσσαλο την ώρα που ξεκίνησε.

Ως αποτέλεσμα του ατυχήματος το άτυχο αγόρι υπέστη σοβαρό ανοιχτό κάταγμα στο δεξί πόδι ενώ η μητέρα φέρει θλαστικό τραύμα στο αριστερό γόνατο, κάταγμα στο δεξί χέρι.

Πολύ σοβαρός τραυματισμός αγοριού και της μητέρας του σε λούνα παρκ της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου

Μητέρα και γιος διακομίστηκαν αρχικά σε ιδιωτική κλινική στην Αγία Νάπα, όμως λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής τους, διακομίστηκαν σε εξειδικευμένη ιδιωτική κλινική στη Λεμεσό, όπου και έγιναν προσπάθειες να μην ακρωτηριαστεί το πόδι του αγοριού κάτι που φαίνεται ότι επιτυγχάνεται.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου Ανδρέας Κωνσταντίνου, μέλη της Αστυνομίας έφτασαν άμεσα στο λούνα παρκ και απέκλεισαν την σκηνή. «Από τις αρχικές εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι το ατύχημα συνέβη κατά τη διάρκεια συγκεκριμένου παιχνιδιού. Από το ατύχημα τραυματίστηκαν ένα 7χρονο παιδάκι και η μητέρα του, 45 ετών».

Αυτή τη στιγμή, ανέφερε, η Αστυνομία διερευνά υπόθεση ατυχήματος και σε συνεργασία με το γραφείο επιθεώρησης εργασίας διερευνά τα αίτια του ατυχήματος.

Το πάρκο λειτουργεί με όλες τις απαραίτητες άδειες ενώ αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Αγία Νάπα αποστολή της γερμανικής εταιρείας η οποία κι ελέγχει σχολαστικά όλα τα παιχνίδια του λούνα παρκ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, αυτό είναι το πρώτο ατύχημα το οποίο συμβαίνει στο λούνα παρκ από το 1999, ημερομηνία που λειτούργησε για πρώτη φορά το λούνα παρκ

Tags: