12/04/2019 19:38

Στη Στέλλα Κυριακίδου η προεδρία της Europa Donna Κύπρου

Στην Στέλλα Κυριακίδου ανέθεσε την προεδρία της Europa Donna το ΔΣ της ΜΚΟ με ομόφωνη απόφασή του, η οποία πάρθηκε μετά από τον θάνατο της Προέδρου του Εύης Παπαδοπούλου.

Η κ. Κυριακίδου, αναφέρεται, «ήταν μέχρι πρότινος μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου ενώ υπήρξε και η πρώτη Πρόεδρος του Κυπριακού Φόρουμ για τον Καρκίνο του Μαστού, την περίοδο 2000-2015».

«Στο πλαίσιο της ίδιας συνεδρίασης, αποφασίστηκε επίσης ομόφωνα, όπως αποδοθεί μετά θάνατον, ο τίτλος της Επίτιμης Προέδρου της Europa Donna Κύπρου, στην αείμνηστη Εύη Παπαδόπουλου. Παράλληλα, λήφθηκε απόφαση για καθιέρωση τιμητικής διάκρισης του Συνδέσμου, εις μνήμην Εύης Παπαδοπούλου», προστίθεται.

«Τόσο η νέα Πρόεδρος της Europa Donna Κύπρου, κα Στέλλα Κυριακίδου, όσο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου, επαναβεβαίωσαν τη δέσμευση τους όπως συνεχίσουν με την ίδια αφοσίωση και αποφασιστικότητα, την προσπάθεια επίτευξης των στόχων της Europa Donna αλλά και την προσφορά υψηλού επιπέδου υπηρεσιών προς τους ασθενείς με καρκίνο του μαστού», σημειώνεται.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Europa Donna Κύπρου, επαναβεβαίωσε επίσης την πορεία υλοποίησης της νέας στρατηγικής του Συνδέσμου, η οποία περιλαμβάνει την επέκταση των υπηρεσιών της Europa Donna Κύπρου προς τις γυναίκες με καρκίνο της μήτρας, του τραχήλου και των ωοθηκών, καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Tags:
Cheap Website Traffic