12/04/2019 08:11

Άιθριος και με άνοδο θερμοκρασίας ο καιρός – Μας τα αλλάζει πάλι από Δευτέρα

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήµερα ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, ενώ κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται αυξηµένες, κυρίως ψηλές, νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς και παροδικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 25 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα παράλια και στους 15 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται ψηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 10 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα παράλια και γύρω στους 7 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος ωστόσο κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται αυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις. Στην ατµόσφαιρα αναµένεται να παρατηρηθεί αραιή σκόνη το Σάββατο µε σταδιακή υποχώρηση της την Κυριακή. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά άνοδο το διήµερο, για να κυµανθεί πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές ή και µεµονωµένες καταιγίδες. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει αισθητή πτώση για να κυµανθεί λίγο κάτω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Cheap Website Traffic