11/04/2019 07:57

Βροχές για σήμερα το απόγευμα – “Σκονισμένο” αναμένεται το Σαββατοκυρίακο

Η ασθενής χαμηλή πίεση, που επηρεάζει την περιοχή, υποχωρεί σύντομα, ενώ σχετικά θερμή αέρια μάζα αναμένεται από το Σάββατο.

Σήμερα, περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με συννεφιά και μεμονωμένες βροχές, ενώ νωρίς το πρωί πιθανό να παρατηρείται τοπική ομίχλη, στο εσωτερικό και τα νοτιοανατολικά παράλια, που σύντομα θα διαλυθεί. Το απόγευμα αναμένεται και μεμονωμένη καταιγίδα, κυρίως στο εσωτερικό και τα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και σταδιακά τοπικά μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Το απόγευμα, στα νότια παράλια, θα πνέουν μέχρι ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη αλλά το απόγευμα, στα προσήνεμα, μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 21 στα παράλια και γύρω στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τοπικά πιθανό να σχηματιστεί αραιή ομίχλη ή ομίχλη και χαμηλή νέφωση, κυρίως στο εσωτερικό και τα νοτιοανατολικά παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά μέχρι βόρειοι, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγμένη, για να καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και γύρω στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά το απόγευμα θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, για να κυμανθεί γύρω στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Το Σάββατο θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις, ενώ στην ατμόσφαιρα δυνατό να παρατηρηθεί αραιή σκόνη. Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος και η σκόνη θα υποχωρήσει. Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή άνοδο μέχρι την Κυριακή, για να κυμανθεί πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Tags:
Cheap Website Traffic