09/04/2019 12:40

Πάφος: Εφιάλτικες στιγμές για 30χρονη- Την απήγαγε μαζί με το βρέφος ο πρώην της και την έσπασε στο ξύλο

Σε καταγγελία στην Αστυνομία προχώρησε 30χρονη γυναίκα από την Πάφο με τον ισχυρισμό ότι ο πρώην σύντροφος της την απήγαγε μαζί με το 8μηνο παιδί τους

Σύμφωνα με την καταγγελία ο 23χρονος πρώην σύντροφος της μπήκε παράνομα στην οικία της ενώ αυτή κοιμόταν στο υπνοδωμάτιο της μαζί με το παιδί τους.

Όπως ανέφερε στις Αρχές η 30χρονη, όταν ο πρώην συντροφος της μπήκε στο υπνοδωμάτιο άρχισε να τη βρίζει ενώ την άρπαξε από το λαιμό και στη συνέχεια την άρπαξε από τα μαλλιά και τη χτύπησε στο πρόσωπο και την πέταξε στο έδαφος

Σύμφωνα πάντα με τα όσα κατήγγειλε η 30χρονος, ο 23χρονος υπό την απειλή μαχαιριού την έβαλε μαζί με το βρέφος στο αυτοκίνητο του λέγοντας της προηγουμένως πως θα την μεταφέρει σε συγκεκριμένο χώρο οπού θα την πετάξει από τον γκρεμό. Αφού διένυσαν κάποια απόσταση, επέστρεψαν στην κατοικία της όπου ο 23χρονος της επιτέθηκε εκ νέου.

Η 30χρονη προσπάθησε να διαφύγει, ωστόσο η πόρτα ήταν κλειδωμένη. Ακολούθως, πήρε τηλέφωνο φιλικό της πρόσωπο και ζήτησε βοήθεια ενώ ενημερώθηκε άμεσα και η Αστυνομία.

Η νεαρή μετέβη στις πρώτες βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου όπου διαπιστώθηκε πως έφερε διάφορα οιδήματα και εκδορές στο κεφάλι.

Ενάντιον του 23χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.

Πηγή: i-eidisi