09/04/2019 11:30

Καταιγίδες και σκόνη στο μενού του καιρού

Σήμερα το μεσημέρι και το απόγευμα αναμένονται βροχές και καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά, στο εσωτερικό, στα βορειοανατολικά και βορειοδυτικά. Δείτε αναλυτικά πώς θα είναι ο καιρός μέχρι και την Παρασκευή:

Σήµερα Τρίτη, ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και κατά διαστήµατα κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδες, κυρίως το µεσηµέρι και το απόγευµα και κυρίως στα βορειοδυτικά, στα ορεινά, στο εσωτερικό και στα βορειοανατολικά. Σε καταιγίδα δεν αποκλείεται να πέσει και χαλάζι, ενώ η σκόνη που θα παρατηρείται στην ατµόσφαιρα αναµένεται να υποχωρήσει µέχρι αργά το απόγευµα. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 23 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 21 στα παράλια και γύρω στους 15 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά στα δυτικά και βόρεια παράλια αυξηµένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται δεν αποκλείεται να δώσουν µεµονωµένη ελαφρά βροχή. Τις αυγινές κυρίως ώρες ενδέχεται τοπικά, κυρίως στο εσωτερικό και στα ανατολικά, να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη ή και χαµηλή νέφωση. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 8 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 12 στα δυτικά και βόρεια παράλια και γύρω στους 3 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά αναµένεται να σχηµατιστεί παγετός.

Την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και κατά διαστήµατα κυρίως συννεφιασµένος, ενώ το µεσηµέρι και το απόγευµα αναµένονται µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα βορειοδυτικά, στο εσωτερικό, στα βορειοανατολικά ή και σε κάποιες ορεινές περιοχές.

Την Πέµπτη, διαστήµατα ηλιοφάνειας θα εναλλάσσονται µε συννεφιά, η οποία το µεσηµέρι και το απόγευµα αναµένεται να δώσει µεµονωµένη βροχή ή και καταιγίδα, στα ορεινά και στο εσωτερικό. Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα νεφώσεις.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει πτώση την Τετάρτη, κυρίως στο εσωτερικό και στα ορεινά και µη αξιόλογη µεταβολή την Πέµπτη για θα κυµανθεί κάτω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Την Παρασκευή, αναµένεται άνοδος της θερµοκρασίας για να κυµανθεί κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Πηγή: philenews

Cheap Website Traffic