08/04/2019 10:50

Σκύλος δεν αποχωρίζεται τον νεκρό ιδιοκτήτη του (εικόνες)

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η εικόνα ενός σκύλου στο Μεξικό, που επί ώρες παρέμεινε στωικά δίπλα στο άψυχο σώμα του νεκρού ιδιοκτήτη του, όταν ο τελευταίος άφησε την τελευταία του πνοή, καθώς χτυπήθηκε από διερχόμενο τρένο.

Ο 57χρονος Βίκτορ Ρέινα Βάσκεθ ήταν το θύμα ενός σιδηροδρομικού δυστυχήματος κοντά στην πόλη Μοντεμορέλος του Μεξικό, όμως το γεγονός που προξένησε μεγαλύτερη εντύπωση στους διασώστες που ειδοποιήθηκαν για το συμβάν ήταν η χαρακτηριστική απροθυμία του σκύλου να φύγει από το πλευρό του άτυχου άντρα.

Μάλιστα, όταν μερικοί άντρες της τοπικής αστυνομίας επιχείρησαν να προσεγγίσουν τη σορό του Βάσκεθ, ο σκύλος άρχισε να τους επιτίθεται με τα δόντια του, ενώ παρόμοιο εικόνες διαδραματίστηκαν κι όταν προσπάθησαν να πλησιάσουν οι τραυματιοφορείς για τη διακομιδή του άντρα στο νοσοκομείο.

Τελικά, με τη χρήση τροφής, το σκυλί έφυγε για μερικά λεπτά από το σημείο, δίνοντας στις αρχές την ευκαιρία να πλησιάσουν την σορό του άντρα, ενώ το τετράποδο μεταφέρθηκε σε καταφύγιο για αδέσποτα, όπου και παραμένει μέχρι και σήμερα.

Πηγή: i-eidisi

Cheap Website Traffic