08/04/2019 10:30

Σε 5-7 έδρες προσβλέπουν τα κόμματα για τα ζώα στην νέα Ευρωβουλή

Τα πολιτικά κόμματα για τα ζώα θα κερδίσουν τουλάχιστον 5 έως 7 έδρες στις προσεχείς Ευρωεκλογές, αναφέρεται σε ανακοίνωση Τύπου του κόμματος για τα Ζώα στην Κύπρο, η οποία αφορά την διάσκεψη Τύπου που δόθηκε στις 4 Απριλίου από εκπροσώπους ή αρχηγούς των αντίστοιχων κομμάτων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες.

Η ανακοίνωση του κόμματος για τα Ζώα σημειώνει ότι στην εν λόγω διάσκεψη Τύπου τα κόμματα για τα Ζώα παρουσίασαν το όραμα και το κοινό μανιφέστο και το σύνθημα της εκστρατείας τους που είναι: “Animal Politics EU: May we have your votes, please?”

Στην δημοσιογραφική διάσκεψη, ο Πρόεδρος του Κόμματος για τα Ζώα έδωσε έμφαση στο θέμα της εφαρμογής της απαγόρευσης του κυνηγίου καθώς επίσης και την απαγόρευση της εισαγωγής τροπαίων άγριας ζωής.

Όπως λέχθηκε, σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, τα πολιτικά κόμματα για τα ζώα θα κερδίσουμε τουλάχιστον 5 έως 7 έδρες στις προσεχείς ευρωεκλογές. Αυτό σημαίνει, διευκρινίστηκε, ότι το κίνημα για τα δικαιώματα των ζώων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θα μπορούσε να τριπλασιαστεί σε μέγεθος. Επί του παρόντος, οι Anja Hazekamp (Ολλανδία) και ο Stefan Eck (Γερμανία) είναι οι μόνοι ευρωβουλευτές που έχουν εκλεγεί στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο από κόμματα για τα ζώα το 2014.

Αυτά τα κόμματα προέρχονται από τις Κάτω Χώρες, το Βέλγιο, τη Γερμανία, τη Φινλανδία, τη Σουηδία, τη Γαλλία, την Ισπανία, την Πορτογαλία, την Ιταλία, την Κύπρο και ενδεχομένως το Ηνωμένο Βασίλειο.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Tags:
Cheap Website Traffic