06/04/2019 17:50

Προσπάθησε να κλέψει δύο φορές ποτά από υπεραγορά της Πάφου

Διάταγμα διήμερης κράτησης εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου μετά από αίτημα της Αστυνομίας, εναντίον 36χρονου, ο οποίος συνελήφθη χθες για σκοπούς διερεύνησης υποθέσεων συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, κλοπής και απόπειρας κλοπής.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 4.10 χθες το απόγευμα, ιδιώτης φρουρός ασφαλείας σε υπεραγορά στην Πάφο, διαπίστωσε ότι ο 36χρονος, βρισκόταν στην υπεραγορά και είχε κρύψει δύο μπουκάλια βότκα κάτω από τη φανέλα του. Δεύτερος ιδιώτης φρουρός ασφαλείας προσέγγισε τον 36χρονο, ο οποίος τότε τοποθέτησε τα δύο μπουκάλια στο καλάθι που κρατούσε.

Στο κατάστημα μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις. Εναντίον του 36χρονου εξασφαλίστηκε στη συνέχεια Δικαστικό ένταλμα σύλληψης, βάσει του οποίου αυτός συνελήφθη από τα μέλη της Αστυνομίας για διευκόλυνση των ανακρίσεων. (Το σημερινό Αστυνομικό Δελτίο Τύπου Αρ. 1, είναι σχετικό).

Ο 36χρονος φέρεται να εμπλέκεται και σε υπόθεση κλοπής ακόμη τριών μπουκαλιών βότκας και ουίσκι, η οποία διαπράχθηκε στην ίδια υπεραγορά, στις 24 Μαρτίου, 2019.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων του Κεντρικού Αστυνομικού Σταθμού Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Πηγή: i-eidisi