05/04/2019 14:50

Η Άλκηστις του #MasterChef αποκάλυψε τη σχέση της on air και έμεινε άφωνη η Τσιμτσιλή!

Η Άλκηστις Αλεξάκη, η πρώην παίκτρια του MasterChef προέβη σε αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή στον αέρα του Happy Day!

H Άλκηστις αποκάλυψε πως βρίσκεται σε σχέση εδώ και τρία χρόνια και ο αγαπημένος της είναι κομμωτής και ζει μόνιμα στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα είπε: «Θα πω μια μαντινάδα που την αφιερώνω στη σχέση μου. Είμαστε μακριά. Έχω σχέση τρία χρόνια. Ο σύντροφός μου θέλει να μη φαίνεται. Είναι στην Αθήνα και είναι κομμωτής» και στη συνέχεια του αφιέρωσε μια μαντινάδα.

Δείτε πώς αντέδρασε η ομάδα της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο βίντεο που ακολουθεί!

[ot-video][/ot-video]

Η Άλκηστις Αλεξάκη απάντησε σχετικά με τη δήλωσή της για τον Ζαχίρ, που προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις.

Η Άλκηστις είχε δηλώσει πως ο Ζαχίρ, κατά τη διάρκεια του MasterChef, δεν έκανε συχνά μπάνιο.

Και σήμερα η πρώην παίκτρια του ριάλιτι είπε στο Happy Day: «Είμαι στενοχωρημένη με αυτά που γράφουν στα social media για μένα. Με έχουν βγάλει έναν πολύ άσχημο χαρακτήρα. Προσπαθώ να το πετάξω όλο αυτό αλλά νομίζω πως δεν φτιάχνει.»!

Και τόνισε: «Αν είδατε όλο το βίντεο, γυρίζω και λέω πως από αυτούς που δεν πλενόντουσαν καθημερινά ήταν ένας ο Ζαχίρ. Δεν είπα ποτέ ότι μυρίζει, δεν είπα ποτέ ότι βρωμάει. Απλά είπα πως δεν έκανε μπάνιο κάθε μέρα. Είπα και για τον δικό μου εαυτό. Εγώ έκανα μπάνιο κάθε δυο μέρες. Ρωτήθηκα για άλλους παίκτες. Αν με ρωτούσε για μένα θα απαντούσα για μένα».

[ot-video][/ot-video]

Share this:
Tags:
Cheap Website Traffic