02/04/2019 21:44

Επιστημονικές εξετάσεις στα 26 κιλά κάνναβης που εντοπίστηκαν σε θαλάσσια περιοχή του Ακάμα

Η ΥΚΑΝ ( Επαρχιακό Κλιμάκιο Πάφου ) συνεχίζει τις εξετάσεις για τον εντοπισμό ρητίνης κάνναβης μεικτού βάρους 26 κιλών στην Επαρχία Πάφου, ενώ  όλα τα ανευρεθέντα παραλήφθηκαν και στάλθηκαν για  επιστημονικές εξετάσεις.

Σύμφωνα με τα γεγονότα, γύρω στις 6.30 σήμερα το πρωί, πολίτες εντόπισαν στην παραλία στην περιοχή «Άσπρη Βρύση» στον Ακάμα, ένα ύποπτο αντικείμενο για το οποίο υπήρχαν υποψίες ότι επρόκειτο για ναρκωτικά και αμέσως ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, τα οποία μετέβησαν στη σκηνή, διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για μία σακούλα η οποία περιείχε 20 νάιλον συσκευασίες κλειστές αεροστεγώς.
Από περαιτέρω εξετάσεις, διαπιστώθηκε ότι οι νάιλον συσκευασίες, περιείχαν ποσότητα ρητίνης κάνναβης, μεικτού βάρους περίπου 26 κιλών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για το 2ο πακέτο αφού πριν από λίγες ημέρες στις 28 Μαρτίου μέλη της ΥΚΑΝ, ( Κλιμάκιο Πάφου) μετέβησαν σε θαλάσσια περιοχή στην Πέγεια, μετά από μαρτυρία και  παρέλαβαν πακέτο που  περιείχε επίσης 28 κιλά ξηρή φυτική ύλη  κάνναβη,  που όπως διαφάνηκε ξέβρασε η θάλασσα.

Tags:
Cheap Website Traffic