01/04/2019 09:32

Η πρόβλεψη του καιρού, σήμερα Πρωταπριλιά

Σήµερα ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και αρχικά πιθανό να πέσουν µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα δυτικά και βόρεια, αλλά το απόγευµα αναµένονται µεµονωµένες βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες και στις υπόλοιπες περιοχές. Σε καταιγίδα πιθανό να πέσει και χαλάζι. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ, για να καταστούν µέχρι το απόγευµα γενικά µέτριοι και παροδικά στα νότια µέχρι ισχυροί, 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη αλλά τοπικά θα είναι µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 20 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 18 στα παράλια και στους 6 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 7 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και στους 2 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά πιθανό να σχηµατιστεί παγετός.

Την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέµπτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά τις απογευµατινές ώρες θα αναπτύσσονται αυξηµένες νεφώσεις, που αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές και καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά και σε περιοχές του εσωτερικού.

Η θερµοκρασία θα κυµανθεί στα ίδια επίπεδα τα οποία είναι κοντά στους κλιµατικούς µέσους όρους.

ΚΥΠΕ

Tags: