31/03/2019 19:39

Θλίψη για το περιστατικό στη Μαλάτια εξέφρασε ο Ερντογάν

Θλίψη εξέφρασε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν για το επεισόδιο στη Μαλάτια με δύο νεκρούς κατά την εκλογική διαδικασία, λέγοντας ότι τέτοια επεισόδια δεν πρέπει να συμβαίνουν.

Ο Τούρκος Πρόεδρος σε δηλώσεις του έπειτα από την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος, είπε ότι το τουρκικό Υπουργείο Δικαιοσύνης θα διεξάγει σχετική έρευνα. Ευχήθηκε να μην συμβεί κάτι μέχρι την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας και όλα να εξελιχθούν ομαλά.

Ο υποψήφιος του κυβερνητικού συνασπισμού στην Κωνσταντινούπολη, Μπιναλί Γιλντιρίμ, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος συνοδευόμενος από τη σύζυγο και τα εγγόνια του, δήλωσε ότι οι εκλογές είναι γιορτή της δημοκρατίας και ευχήθηκε η ενότητα να είναι προς όφελος του κοινού μέλλοντος και της Κωνσταντινούπολης.

Ο υποψήφιος του CHP – Καλού Κόμματος Εκρέμ Ιμάμογλου μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος εξέφρασε την ελπίδα ότι θα είναι ωραία για την Κωνσταντινούπολη. “Ελπίζω για μια Κωνσταντινούπολη στην οποία θα υπάρχει δημοκρατία και θα είναι όλοι ευτυχισμένοι και ήρεμοι”, ανέφερε.

Ο υποψήφιος του συνασπισμού της αντιπολίτευσης στην Άγκυρα CHP-Καλό Κόμμα Μανσούρ Γιαβάς ευχήθηκε να υπάρξει καλό αποτέλεσμα, προσθέτοντας ότι η πολιτική βούληση των εκλογέων είναι η μεγαλύτερη βούληση. Ανέφερε ότι τα αποτελέσματα πιθανώς να τα παρακολουθήσει από το γενικό επιτελείο.

Ο υποψήφιος του κυβερνητικού συνασπισμού στην Άγκυρα Μεχμέτ Οζχάσεκι ευχήθηκε ότι σήμερα θα είναι μια όμορφη μέρα ενώ είπε ότι όλοι πρέπει να σεβαστούν το αποτέλεσμα. “Τον λόγο έχει ο λαός, ό,τι πει ο λαός αυτό θα γίνει”, ανέφερε εκφράζοντας την ευχή το αποτέλεσμα να είναι καλό για την Άγκυρα και τη χώρα.

Η αρχηγός του Καλού Κόμματος (IYI Parti) Μεράλ Ακσενέρ είπε ότι η προεκλογική εκστρατεία ήταν μακρά και έντονη. “Εύχομαι σε όλους τους υποψηφίους μας καλή επιτυχία. Ελπίζω αυτές οι εκλογές να φέρουν καλά αποτελέσματα στην Τουρκία. Η Τουρκία θα είναι καλά. Η Κωνσταντινούπολη θα είναι καλά”, ανέφερε.

ΚΥΠΕ

Tags:
Cheap Website Traffic