27/03/2019 10:54

Πεθερός μαχαίρωσε τον γαμπρό του στη Ρόδο

Αμέσως μετά ταμπουρώθηκε στο διαμέρισμά του, όπου είχε και καραμπίνα

Αναστάτωση επικράτησε τη νύχτα σε μια γειτονιά στη Ρόδο, όπου ξέσπασε οικογενειακός καβγάς μεταξύ πεθερού και γαμπρού ο οποίος βρίσκεται σε διάσταση με τη σύζυγό του. Ο πρώτος μαχαίρωσε τον δεύτερο και ταμπουρώθηκε στο διαμέρισμά του.

Το αιματηρό περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Τρίτης, όταν ο νεαρός άνδρας πήγε να παραλάβει τα παιδιά του από την σύζυγό του που πλέον κατοικεί στο πατρικό της. Ο πατέρας της άρχισε να διαπληκτίζεται με τον γαμπρό του και ξαφνικά άρπαξε ένα μαχαίρι και τον τραυμάτισε στο πόδι.

Πανικόβλητος ο τραυματίας, βγήκε στο δρόμο καλώντας σε βοήθεια και διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι το τραύμα δεν ήταν σοβαρό. Στο σπίτι έφτασαν αστυνομικοί που απέκλεισαν την περιοχή και προσπάθησαν να συλλάβουν τον δράστη. Όμως, εκείνος κλειδώθηκε στο διαμέρισμα και παρέμεινε μέσα σε έξαλλη κατάσταση.

Στο σημείο έσπευσαν διαπραγματευτές της ΕΛ.ΑΣ., που προσπαθούσαν επί ώρες να τον πείσουν να παραδοθεί, ενώ η υπόλοιπη οικογένεια και κυρίως τα παιδιά φυγαδεύτηκαν από το σπίτι για να μην κινδυνεύσουν καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες της rodospress ο ταμπουρωμένος κρατούσε και κυνηγετικό όπλο.

Tags: