09/03/2019 15:03

Επιχείρηση της Αστυνομίας στη Λεμεσό σε στέκια νεαρών και συλλήψεις

Φρένο στη νεανική παραβατικότητα προσπαθεί να θέσει η αστυνομία στη Λεμεσό. Χθες βράδυ αστυνομικοί πραγματοποίησαν συντονισμένη επιχείρηση σε διάφορες περιοχές της πόλης που είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη εννέα νεαρών, εκ των οποίων κάποιων για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Στην επιχείρηση, η οποία άρχισε γύρω στις 10μμ συμμετείχαν μέλη Αστυνομικών Σταθμών της Λεμεσού, του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων, του Ουλαμού Άμεσης Επέμβασης και της Τροχαίας.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγινε έλεγχος σε συγκεκριμένες περιοχές, όπου υπήρχαν πληροφορίες για νεαρά πρόσωπα έξω από εκκλησίες που άναβαν φωτιές. Έξω από συγκεκριμένη εκκλησία, εντοπίστηκαν δύο εστίες φωτιάς και 20 περίπου νεαρά πρόσωπα, τα οποία με την άφιξη της Αστυνομίας τράπηκαν σε φυγή. Πέντε από τα νεαρά πρόσωπα συνελήφθησαν ενώ στη σκηνή κλήθηκε και η Πυροσβεστική Υπηρεσία για κατάσβεση της φωτιάς.

Οι συλληφθέντες, μεταφέρθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό Πολεμιδιών για εξακρίβωση της ταυτότητάς τους, ενώ στη συνέχεια αφού κατηγορήθηκαν γραπτώς στην παρουσία των γονιών τους, αφέθηκαν ελεύθεροι για να κλητευθούν αργότερα.

Εξάλλου,γύρω στις 11.15μ.μ. μετά από πληροφορία που λήφθηκε για νεαρά πρόσωπα που προκαλούσαν οχληρία σε πάρκο, μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στην περιοχή, όπου εντόπισαν 15 περίπου πρόσωπα, τα οποία με την άφιξη της Αστυνομίας τράπηκαν σε φυγή. Τέσσερα εξ αυτών συνελήφθησαν, ενώ σε σωματική έρευνα που έγινε στη συνέχεια, εντοπίστηκε στην κατοχή 24χρονου, ξηρή φυτική ύλη κάνναβης βάρους τεσσάρων γραμμαρίων περίπου, το χρηματικό ποσό των €95 και μία ζυγαριά ακριβείας.

Ο 24χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση ενώ οι άλλοι τρείς αφού κατηγορήθηκαν γραπτώς, αφέθηκαν ελεύθεροι για να κλητευθούν αργότερα.

Οι Αστυνομικοί Σταθμοί Πολεμιδιών και Αγίου Ιωάννη και η ΥΚΑΝ Λεμεσού συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Share this:
Tags:
Cheap Website Traffic