24/02/2019 15:32

3 +1 πράγματα που έχουν απαγορευτεί στα γήπεδα

Στην Αμερική υπάρχει μεγάλη περίπτωση να σου κατάσχουν πράγματα που ούτε θα φανταζόσουν πως είναι απαγορευμένα…

Τα αεροπλανάκια από χαρτί

Το 1974, πολλοί οπαδοί των Cleveland Browns Dale Cox ζήτησαν επισταμένα την απαγόρευση ενός φαινομενικά αθώου παιχνιδιού στο στάδιο Browns. “Φαίνεται ότι ένα από τα παιχνίδια πολλών οπαδών έχει γίνει να πετάνε αεροπλανάκια”, έγραψαν σε τοπική εφημερίδα. “Υπάρχει κίνδυνος σοβαρών τραυματισμών στα μάτια και ίσως τραυματισμού στα αυτιά ως αποτέλεσμα τέτοιων αεροπλάνων”.

Οι ομπρέλες

Μάλλον για αυτό τα αδιάβροχα έγιναν τόσο μόδα στα γήπεδα.  Σχεδόν όλα τα μεγάλα αθλητικά γήπεδα απαγορεύουν τις ομπρέλες επειδή κόβουν τη θέα των άλλων θεατών και μπορεί να είναι επικίνδυνες όταν χρησιμοποιούνται με λάθος τρόπο – όπως για παράδειγμα σαν όπλο για να χτυπήσεις κάποιον που σε εκνεύρισε!

Τσάντες 

Το NFL (η διοργανώτρια αρχή του ομώνυμου πρωταθλήματος στο άθλημα του αμερικανικού ποδοσφαίρου των ΗΠΑ) απαγορεύει οποιαδήποτε τσάντα μεγαλύτερη από 4,5 με 6,5 ίντσες. Οι επισκέπτες ενθαρρύνονται να μεταφέρουν τα αντικείμενα τους σε ένα μικρό τσαντάκι, στις τσέπες τους ή σε πλαστικές σακούλες.

Tα φυστίκια

Μάλιστα, ορισμένα παιχνίδια του μπέιζμπολ έχουν ειδικό χώρο για καθίσματα στα οποία κάθονται φίλαθλοι με αλλεργίες. Είναι ένα μεμονωμένο τμήμα περίπου 100 καθισμάτων που έχει καθαριστεί καλά, έχει απαγορευτεί η πώληση ξηρών καρπών και δεν φέρνεις σε καμία περίπτωση στις τσέπες σου φυστίκια, φουντούκια και άλλα σνακ!

Πηγή: e-radio.gr

Tags: