20/02/2019 15:50

Υπό κράτηση 21χρονος για διάρρηξη καταστήματος στην Πάφο

Διάταγμα κράτησης τριών ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 21χρονου, για υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, διάρρηξης καταστήματος με σκοπό την κλοπή και παράνομης κατοχής περιουσίας.

Πρόκειται για τη 2η σύλληψη για την υπόθεση, ενώ ήδη τελεί από χτες υπό τετραήμερη προσωποκράτηση 18χρονος.Για την υπόθεση η Αστυνομία αναζητεί άλλο ένα πρόσωπο ηλικίας 16 ετών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία στις 03:00 χτες δόθηκε πληροφορία ότι τρία πρόσωπα έσπασαν τη γυάλινη πόρτα καταστήματος με είδη κομμωτηρίου με σκοπό την κλοπή. Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου και διαπιστώθηκε ότι είχε σπάσει η γυάλινη προθήκη του καταστήματος ενώ εθεάθη και νεαρό πρόσωπο να τρέχει.

Ο νεαρός, ηλικίας 18 χρόνων, είχε στην κατοχή του δύο μπουκάλια άρωμα και ένα χρυσό ρολόι, για τα οποία φέρεται να μην έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις.

Σύμφωνα με μαρτυρία που κατέχει η Αστυνομία ο 18χρονος μαζί με δύο άλλα πρόσωπα φέρεται να πλησίασαν το κατάστημα και να έσπασαν την προθήκη.

Tags:
Cheap Website Traffic