20/02/2019 11:27

Σκότωσε γυναίκα και παιδιά γιατί εκείνη δεν ήθελε να μεγαλώσει το στήθος της

Σοκ προκαλεί η είδηση της δολοφονίας μιας 34χρονης γυναίκας και των δύο παιδιών της από τον άνδρα της στην Ταϊλάνδη.

Σύμφωνα με την αδερφή της 34χρονης η αιτία για την δολοφονία της άτυχης γυναίκας ήταν ότι δεν ήθελε να υποβληθεί σε δεύτερη πλαστική επέμβαση για να μεγαλώσει το στήθος της όπως της ζητούσε επίμονα ο 32χρονος ο οποίος δεν ήταν ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα της πρώτης πλαστικής.

Φρίκη προκαλεί ο τρόπος με τον οποίο ο 32χρονος δολοφόνησε τόσο τη γυναίκα και τα παιδιά του που βρέθηκαν νεκροί από ασφυξία μέσα στο ταξί.

Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί η 34χρονη ήταν δεμένη στο τιμόνι του ταξί ενώ τα δύο παιδιά ηλικίας 9 και 6 ετών βρέθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους στο πίσω κάθισμα του οχήματος. Μέσα στο ταξί βρέθηκε και ένα μαγκάλι γεμάτο στάχτη, στοιχείο που οδηγεί τους αστυνομικούς στο συμπέρασμα ότι ο 32χρονος ταξιτζής έβαλε την οικογένειά του μέσα στο αυτοκίνητο, άναψε τη φωτιά και μετά τους άφησε να πεθάνουν από ασφυξία.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο 32χρονος προσκάλεσε την γυναίκα και τα παιδιά τους για ένα οικογενειακό γεύμα για να βρεθεί μια λύση κάτι που εκείνη αποδέχθηκε. Στο αυτοκίνητο βρέθηκε απόδειξη από fast food.

Η αδερφή της 34χρονης δήλωσε ότι το ζευγάρι είχε χωρίσει από τον περασμένο Νοέμβριο και είχαν κάνει συμφωνία να μοιράζονται ανά τρίμηνο την κηδεμονία των δύο παιδιών.

Tags: