08/02/2019 16:16

Ελεύθερος με όρους 42χρονος για διερευνώμενη υπόθεση κλοπής στην Πάφο

Ελεύθερος με όρους αφέθηκε 42χρονος, ο οποίος είχε συλληφθεί σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής. Ο 42χρονος κάτοικος Πάφου, που συνελήφθη χθες βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου.

Το Δικαστήριο όρισε την υπόθεση για τις 4.6. 2019 και διέταξε όπως ο 42χρονος παραμείνει ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, όπως υπογράψει προσωπική εγγύηση 5.000 ευρώ, παραδώσει τα ταξιδιωτικά του έγγραφα και τα στοιχεία του τοποθετηθούν στο stop list και όπως δύο φορές την εβδομάδα να παρουσιάζεται στον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό.

Συγκεκριμένα, είχε προηγηθεί χθες το μεσημέρι καταγγελία από 48χρονο ότι, ενώ βρισκόταν σε αρτοποιείο στην Πάφο, του έπεσε από την τσέπη του, το χρηματικό ποσό των €2,500 σε χαρτονομίσματα των €500 καθώς και μια επιταγή για το ποσό των €700.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 42χρονου. Διενεργήθηκε έρευνα στην οικία του βάσει δικαστικού εντάλματος, όπου εντοπίστηκαν πέντε χαρτονομίσματα των €500 καθώς και μια επιταγή για το ποσό των €700. Ανακρινόμενος, φέρεται να ανάφερε ότι τα ανευρεθέντα τα βρήκε σε αρτοποιείο στην Πάφο και πως θα τα παρέδιδε στην Αστυνομία.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Tags: