06/02/2019 18:20

Ο πρώτος πολιτικός που παραδέχτηκε ότι δεν πάει έφεδρος, είναι βουλευτής!

“Έχει διαρρεύσει ένας κατάλογος συμπολιτών μας με ιδιότητες ή και επαγγέλματα που δεν είναι συνεπείς με τις υποχρεώσεις τους στην εφεδρεία της Εθνικής Φρουράς. Ο κατάλογος αυτός αναφέρεται, χωρίς να κατονομάζει, σε βουλευτή ή και σε εκπρόσωπο τύπου κοινοβουλευτικού κόμματος” αναφέρει η ανάρτηση του βουλευτή Λευκωσίας Δημήτρη Δημητρίου.

“Θέλω να σας ενημερώσω ότι η διαρροή αφορά εμένα” συμπληρώνει ακολούθως ο βουλευτής του Δημοκρατικού Συναγερμού.

Η ανάρτηση συνεχίζει ως εξής:

“Υπηρέτησα στην Εθνική Φρουρά για 26 μήνες, από τον Ιούλιο του 1999 μέχρι και τον Σεπτέμβριο του 2001. Υπηρέτησα με το βαθμό του απλού στρατιώτη στο πεζικό με την ειδικότητα του οδηγού.

Δεν κλήθηκα ποτέ στην εφεδρεία. Άγνοια νόμου φυσικά δεν συγχωρείται και αυτό σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί δικαιολογία. Έκανα λάθος και είμαι στη διάθεση της πολιτείας.

Πιστεύω ότι οι πολιτικοί οφείλουμε να αναλαμβάνουμε δημόσια την ευθύνη. Αν εμείς δεν κινούμαστε με ειλικρίνεια και διαφάνεια δεν δικαιούμαστε να τις επικαλούμαστε για να φτιάξουμε τα πράγματα.

Σας ευχαριστώ.”, καταλήγει.

Αναμένουμε ότι θα ακολουθήσουν κι άλλοι πολιτικοί το παράδειγμα του Δημήτρη, παρόλο που η δικαιολογία που αναγράφεται στην ανάρτηση του μπορεί να μην είναι ιδιαίτερη πιστευτή στην κοινή γνώμη, η οποία ήδη άρχισε να σχολιάζει…

Tags:
Cheap Website Traffic