31/01/2019 17:35

Ομορφότεροι εύκολα και άμεσα! – Επαναστατική τεχνολογία Thermi 250

Το Thermi 250 αποτελεί την πιο δυνατή πρόταση στον χώρο της πλαστικής χειρουργικής για μη παρεμβατική διαμόρφωση προσώπου και σώματος με την χρήση ραδιοσυχνοτήτων. Το Thermi 250, είναι ένα σύστημα ελέγχου υψηλής θερμοκρασίας σχεδιασμένο με ένα μοναδικό σύνολο χαρακτηριστικών που επιτρέπει την ευελιξία θεραπειών.

Του Δρ. Ανδρέα Ιωαννίδη, Πλαστικού και Επανορθωτικού Χειρούργου

Ο στόχος της θεραπείας είναι η αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας οποιουδήποτε βαθμού καθώς και στη σύσφιξη του δέρματος σε πρόσωπο και σώμα. Σμιλεύει σώμα, πρόσωπο και λαιμό.

Η καινούρια τεχνολογία Thermi 250 στοχεύει στην παροχή θερμότητας στους υποδερμικούς ιστούς μέσω μιας κεφαλής με στόχο την ανάπτυξη της σωστής θερμοκρασίας σε αυτούς. Οι ιστοί τραυματίζονται και με την ανάπλασή τους ξεκινά να ενεργοποιείται η διαδικασία παραγωγής νέου κολλαγόνου (κολλαγονογέννεση), καθώς και το ήδη υπάρχον. Μετά το τέλος κάθε συνεδρίας οι ασθενείς αισθάνονται και βλέπουν το δέρμα πιο τονωμένο και «σφικτό» και συνήθως περιγράφουν τη διαδικασία ως ένα ζεστό μασάζ. Πρόκειται για μια ανώδυνη θεραπεία κατά την οποία δεν απαιτείται αναισθησία και δεν χρειάζεται χρόνος ανάρρωσης.

Τo Thermi 250 ενδείκνυται για εφαρμογή στο πρόσωπο, όπου πετυχαίνουμε σύσφιξη και ανόρθωση του λαιμού, του περιγράμματος και του διπλοσάγονου. Μειώνονται σε βάθος οι λεπτές γραμμές και ρυτίδες και επανέρχεται το οβάλ του προσώπου. Στο σώμα πετυχαίνουμε την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και τη βελτίωση τοπικού πάχους, ενώ ταυτόχρονα πραγματοποιείται σύσφιξη στο δέρμα σε περιοχές όπως τα μπράτσα, η περιοχή της κοιλιάς, οι γλουτοί, οι μηροί και τα γόνατα. Συνδυάζεται άψογα με θεραπείες μείωσης τοπικού λίπους.

Το Thermi 250 αντενδείκνυται σε περιπτώσεις εμμήνου ρύσεως, πρόσθετων μεταλλικών μελών στο σώμα και σε δερματοπάθειες που επηρεάζονται από την αύξηση της θερμοκρασίας.

Απαιτούνται 4 με 6 θεραπείες το μέγιστο, με μεσοδιάστημα μίας εβδομάδας. Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά και ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία και ολοκληρώνονται στους 3 μήνες.

http://www.andreasioannides.com [social title=”” subtitle=”” link=”https://www.facebook.com/AdvancedAestheticsCy/” icon=”fa-facebook”] / [social title=”” subtitle=”” link=”https://www.facebook.com/AdvancedAestheticsGr/” icon=”fa-facebook”]

 

Share this:
Cheap Website Traffic