31/01/2019 17:46

«Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΟΥ ΦΟΒΟΤΑΝ ΤΟΝ ΑΝΕΜΟ»

Το πρώτο παραμύθι της Μόνικας Χαραλάμπους κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία

Ο Ιωάννης, ένα 7χρονο παιδάκι που έδειχνε κατά τα άλλα ατρόμητο, φοβάται τον… χειμώνα. Κυρίως, φοβάται τον άνεμο και τον ήχο που κάνει, όταν αυτός μπαίνει μέσα από τα κλειστά παράθυρα, τα κρύα βράδια του χειμώνα και σχηματίζει σκιές πάνω στους τοίχους.

Μέσα από μια τρυφερή ιστορία και με ένα παιχνιδιάρικο και αθώο ύφος, η ανερχόμενη Κύπρια συγγραφέας Μόνικα Χαραλάμπους, αποτυπώνει μια από τις πιο συνήθεις φοβίες των παιδιών, τον άνεμο και τον χειμώνα, παρακινώντας τα να την ξεπεράσουν!

Το παραμύθι «Ο Ιωάννης που φοβόταν τον άνεμο» της Μόνικας Χαραλάμπους και σε εικονογράφηση του Γιώργου Θεοδωρίδη κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Πήλιο. Θα παρουσιαστεί επίσημα την Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου 2019 στις 17:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Στροβόλου, ενώ θα ακολουθήσει σύντομη αφηγηματική διαδραστική παράσταση βασισμένη στο παραμύθι, με την ηθοποιό Μαρία Πόβη. Είσοδος ελεύθερη.

Το παραμύθι είναι διαθέσιμο σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία και με παραγγελίες στο τηλέφωνο 24 623822. Για περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα.

[social title=”” subtitle=”” link=”https://www.facebook.com/Monica-Ch-Writer-241929000059916/” icon=”fa-facebook”] /  [social title=”” subtitle=”” link=”https://www.instagram.com/monica.charalambous/” icon=”fa-instagram”]

 

Cheap Website Traffic