31/01/2019

Αρχίζουν τη Δευτέρα έργα για το αντλιοστάσιο S9 στη περιοχή Αγ. Ιωάννη στη Λάρνακα

Κατασκευαστικά έργα για το αντλιοστάσιο S9, στην περιοχή Αγίου Ιωάννη στη Λάρνακα, αρχίζουν τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Συμβουλίου Αποχετεύσεων Λάρνακας αναφέρεται ότι «τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019, το ΣΑΛ, η Κοινοπραξία A.S. Aircontrol Ltd, I&G Electrical Services Co. Ltd και Μιλτιάδης Νεοφύτου, Civil Engineering Contractors & Developers Ltd, Joint Venture, αναμένεται να ξεκινήσουν εργασίες κατασκευής του Συμβολαίου ΣΑΛ 15/2017 – Κατασκευή Αντλιοστασίου S9, εγκατάσταση αγωγών μεταφοράς όμβριων υδάτων και εκτέλεση συναφών εργασιών στην περιοχή της ενορίας Αγίου Ιωάννου Θεολόγου στην Λάρνακα».

Προστίθεται ότι «από την έναρξη των εργασιών μέχρι και τα μέσα Μαρτίου 2019 δεν θα υπάρξει κλείσιμο δρόμων, αφού οι εργασίες που θα εκτελούνται την περίοδο αυτή, δηλαδή χωματουργικά και πασσαλώσεις αντλιοστασίου, δεν προϋποθέτουν τροποποιήσεις της κυκλοφορίας».

Επιπλέον τη συγκεκριμένη περίοδο «θα εκτελεστούν μικρής έκτασης διερευνητικές εκσκαφές οι οποίες λόγω του περιορισμένου χρόνου εκτέλεσης, αλλά και του μικρού όγκου εργασίας, σε κάθε σημείο δεν αναμένεται να επηρεάσουν ιδιαίτερα την κυκλοφορία στην περιοχή. Με την πρόοδο των εργασιών θα υπάρξει νέα αναλυτική ενημέρωση του κοινού, με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες».

Το ΣΑΛ απολογείται «εκ των προτέρων στο κοινό για οποιαδήποτε ταλαιπωρία που πιθανόν θα προκληθεί στα πλαίσια εκτέλεσης του έργου».

Εξάλλου το ΣΑΛ ενημερώνει ότι μεταξύ των ημερομηνιών 31/01/2019 – 6/02/2019 θα διεξάγονται για το Συμβόλαιο C15, κατασκευαστικά έργα στην Οδό Πενταδακτύλου, στην βιομηχανική περιοχή Αραδίππου και στην Περιοχή Ορόκλινης στην οδό Δράμας, την πρώτη πάροδο της οδού Αιόλου, στην οδό Αιόλου, στην οδό Σαλαμίνος και στην πρώτη πάροδο της οδού Προμηθέως.

Για το Συμβόλαιο C21 θα διεξάγονται την ίδια περίοδο κατασκευαστικά έργα στις οδούς Αγίου Προκοπίου, Αγίου Ελευθερίου και Σωτήρος στη Λάρνακα.

ΚΥΠΕ

Share this: