29/01/2019 23:15

Παραδέχθηκε τον φόνο του ηλικιωμένου στη Λάρνακα 21χρονος συλληφθείς

Παραδέχθηκε, σύμφωνα με την Αστυνομία, το φόνο του Γιώργου Μαυρομμάτη από τη Λάρνακα, το πρωί της Κυριακής 27 Ιανουαρίου, 21χρονος Ελληνοκύπριος ο οποίος συνελήφθηκε αργά το απόγευμα, ως ύποπτος για την υπόθεση.

Ο 76χρονος είχε εντοπιστεί απανθρακωμένος στο πάτωμα του σπιτιού του από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, οι οποίοι κλήθηκαν από γείτονες για να σβήσουν φωτιά που ξέσπασε στην οικία του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, την Κυριακή ηλικιωμένη γυναίκα κατήγγειλε ότι ενώ περπατούσε σε δρόμο κοντά στην οικία του 76χρονου στη Λάρνακα, νεαρός άνδρας της έκλεψε την  τσάντα η οποία περιείχε μικρό χρηματικό ποσό.

Μετά την καταγγελία εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 21χρονου ο οποίος συνελήφθηκε σήμερα το μεσημέρι. Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του όπου εντοπίστηκαν διάφορα τεκμήρια τα οποία θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις.

Σύλληψη 21χρονου για υπόθεση φόνου ηλικιωμένου στη Λάρνακα

Ανακρινόμενος από την Αστυνομία ο νεαρός παραδέχθηκε την ληστεία της ηλικιωμένης γυναίκας και είπε επίσης ότι την Κυριακή εισήλθε στο σπίτι του 76χρονου για να τον ληστέψει, ωστόσο αυτός αντιστάθηκε και τον σκότωσε.

Με δικαστικό ένταλμα σύλληψης ο νεαρός επανασυνελήφθη και ανακρινόμενος από μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας  παραδέχτηκε το φόνο του 76χρονου και ότι έβαλε φωτιά για να αποκρύψει το φόνο.

Οι ανακριτές είχαν υποψίες ότι ο θάνατος του ηλικιωμένου οφειλόταν σε φόνο από τα αποτελέσματα της νεκροψίας τα οποία κατέδειξαν ότι ο θάνατος του ήταν βίαιος. Η νεκροψία κατέδειξε ότι ο θάνατος του ηλικιωμένου επήλθε από αιμορραγία λόγω ρήξης ζωτικών οργάνων συνεπεία καταγμάτων πλευρών και θώρακος.

Εξάλλου από τις τοξικολογικές εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι το μονοξείδιο του άνθρακα στον οργανισμό του 76χρονου ήταν σε φυσιολογικά επίπεδα, κάτι που υποδεικνύει ότι ο ηλικιωμένος ήταν νεκρός προτού ξεσπάσει η φωτιά στο σπίτι του.

Ο νεαρός θα παρουσιαστεί αύριο ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος κράτησης του.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Tags:
Cheap Website Traffic