25/01/2019 18:24

Ποινή φυλάκισης 5 ετών σε 26χρονο για αδικήματα σεξουαλικής κακοποίησης και παιδικής πορνογραφίας

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας, σε κεκλεισμένων των θυρών διαδικασία, επέβαλε σε 26χρονο, από χωριό της επαρχίας Λευκωσίας, διάφορες ποινές φυλάκισης, με μεγαλύτερη ποινή άμεσης φυλάκισης 5 ετών για αδικήματα σεξουαλικής κακοποίησης, κατοχής και απόκτησης πρόσβασης σε παιδική πορνογραφία και άγρας παιδιών για σεξουαλικούς σκοπούς, κατά παράβαση διατάξεων του Ν91(Ι)/2014.

Το Κακουργιοδικείο αναφέρει σε ανακοίνωση του ότι σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης, ο κατηγορούμενος μέσω της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης Facebook και της εφαρμογής αποστολής μηνυμάτων και πολυμέσων Viber, αφού κατάφερε να προσεγγίσει και να αποκτήσει οικειότητα με διάφορα νεαρά πρόσωπα εφηβικής ηλικίας, αντάλλαζε μαζί τους φωτογραφίες σεξουαλικού περιεχομένου.

Σε μια μάλιστα περίπτωση, όπως αναφέρεται, ο κατηγορούμενος συναντήθηκε με ένα από τα νεαρά πρόσωπα και είχε μαζί του σεξουαλική περίπτυξη.

Σημειώνεται, ότι, κατά τον χρόνο της εν λόγω συνάντησης, το νεαρό πρόσωπο ήταν πολύ κοντά στη δια νόμου ηλικία συναίνεσης, γεγονός που λήφθηκε σοβαρά υπόψη στην επιμέτρηση της ποινής.

Ο κατηγορούμενος παραδέχθηκε ενοχή, ήταν καθαρού ποινικού μητρώου και λόγω της διάπραξης των αδικημάτων, θα απωλέσει κατά πάσα πιθανότητα, την εργασία του, καταλήγει η ανακοίνωση.

Tags:
Cheap Website Traffic