23/01/2019 18:12

Φλωρεντία Χαραλάμπους – Όμορφες και λαμπερές την μέρα του Αγ. Βαλεντίνου!

Η αγαπημένη makeup artist μας αποκαλύπτει όλα τα μυστικά για να δείχνουμε λαμπερές την ημέρα των ερωτευμένων.

Πως μπορούμε να δείχνουμε λαμπερές την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου;

Πιστεύω ότι εφόσον νιώθουμε όμορφα με τον εαυτό μας και είμαστε πραγματικά χαρούμενοι ψυχικά, τότε δείχνουμε πραγματικά λαμπερές ειδικά στις 14 Φεβρουαρίου, μια ημέρα που γιορτάζει τον έρωτα και την αγάπη σε όλες τις μορφές της.

Ποιο είναι το ιδανικό μακιγιάζ για εκείνη την ημέρα;

Το ιδανικό μακιγιάζ για εκείνη την ημέρα πρέπει να δείχνει φρέσκο και λαμπερό. Τονίζουμε είτε τα μάτια είτε τα χείλη για να έχουμε ένα γλυκό και αρμονικό αποτέλεσμα. Φυσικά, την τιμητική του έχει το κόκκινο κραγιόν, το οποίο αν θα το χρησιμοποιήσουμε, φροντίζουμε να βρούμε τη σωστή απόχρωση που μας ταιριάζει. Το μολύβι χειλιών είναι απαραίτητο για να δώσουμε ένα όμορφο σχήμα στα χείλη και φροντίζουμε πάντα να το φρεσκάρουμε. Στα μάτια χρησιμοποιούμε ένα eyeliner και φωτεινές σκιές με λίγη ένταση κοντά στις βλεφαρίδες, ενώ δεν ξεχνάμε να φωτίσουμε όμορφα τα ζυγωματικά μας.

Ποια χρώματα συνήθως κυριαρχούν εκείνη την ημέρα;

Όπως είπαμε και πιο πριν, το κόκκινο σε όλες του τις αποχρώσεις έχει την τιμητική του, φτάνει να βρούμε την κατάλληλη απόχρωση που μας ταιριάζει. Αν θα τονίσουμε τα χείλη μας, φροντίζουμε τα υπόλοιπα να είναι σε πιο χαμηλή ένταση. Αν θα βάλουμε κάτι πιο ελαφρύ στα χείλη, τότε ένα ωραίο smokey ή μια γωνιά σε γήινους τόνους για να τονίσουμε το βλέμμα θα ήταν πολύ ωραία επιλογή.

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να αποφύγουμε στο μακιγιάζ εκείνης της ημέρας;

Εκείνη την ημέρα δεν χρειάζεται να βαρυφορτώσουμε το πρόσωπό μας τονίζοντας τα πάντα. Βρίσκουμε το πιο ελκυστικό μας σημείο και το τονίζουμε, έτσι ώστε όλα να βρίσκονται σε μια αρμονία αφού σίγουρα ένα ρομαντικό μακιγιάζ ταιριάζει σε μια τέτοια ημέρα.

Τι μακιγιάζ θα προτείνατε σε κοπέλες που δεν θα βγουν έξω την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου, αλλά θέλουν όμως να δείχνουν όμορφες ακόμη και αν μείνουν στο σπίτι;

Ένα ωραίο, φυσικό μακιγιάζ, «φρέσκο», χωρίς πολλές εντάσεις, με απαλούς χρωματισμούς. Δε χρειάζονται υπερβολές.

Ένα hot tip inside the house;

«Η ζωντάνια είναι το μυστικό της ομορφιάς. Δεν υπάρχει ελκυστική ομορφιά χωρίς ζωντάνια» – Christian Dior.

Η Φλωρεντία Χαραλάμπους είναι Head Makeup Artist στις Σχολές Μακιγιάζ Florentia Makeup Artist Workshops σε Λευκωσία και Λεμεσό.

[social title=”” subtitle=”” link=”https://www.facebook.com/FlorentiaMakeupArtistWorkshop/  ” icon=”fa-facebook”]

[social title=”” subtitle=”” link=”https://www.instagram.com/florentiamakeupworkshop/  ” icon=”fa-instagram”]

 

Cheap Website Traffic