23/01/2019 16:21

Δια πνιγμού σε θαλάσσιο ύδωρ προήθλε ο θάνατος 69χρονης

Δια πνιγμού σε θαλάσσιο ύδωρ προήλθε ο θάνατος της 69χρονης Ελένης Πλακίδη σύμφωνα με την νενομισμένη νεκροτομή που διενήργησε σήμερα επί της σορού της η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά την νεκροψία που διενήργησε η κ. Αντωνίου ο θάνατος της 69χρονης προήθλε από πνιγμό σε θαλάσσιο ύδωρ.

Η  Ελένη Πλακίδη,  που  δηλώθηκε ως ελλείπουσα από τις 10 Ιανουαρίου, αναγνωρίστηκε  από συγγενικά της πρόσωπα μετά τον εντοπισμό της σε θαλάσσια περιοχή του Ακάμα την 21η Ιανουαρίου. Οι έρευνες για τον εντοπισμό της 69χρονης Γερμανίδας που διέμενε στην Αργάκα, γίνονταν από πολυμελή ομάδα της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, της ΕΜΑΚ, της Πολιτικής Άμυνας, της Υπηρεσίας Θήρας, συγγενών και φίλων με επίκεντρο τη χερσόνησο του Ακάμα για πέραν των δέκα ημερών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία η γυναίκα εντοπίστηκε κατόπιν πληροφορίας.

Συγγενείς της Πλακίδη, η οποία ήταν νυμφευμένη με Ε/κ, ανέφεραν στην Αστυνομία ότι αγνοείτο από τις 10 Ιανουαρίου όταν αναχώρησε το απόγευμα της ίδιας μέρας από το σπίτι της για να μεταβεί σε περίπτερο. Το όχημα της εντοπίστηκε  λίγες μέρες μετά την εξαφάνιση της, κλειδωμένο στην θαλάσσια περιοχή του Ακάμα ενώ σε κοντινή απόσταση εντοπίστηκαν  κάποια προσωπικά της αντικείμενα ανάμεσα στα οποία και η τσάντα της.

Η κηδεία της εκλιπούσα θα τελεστεί το Σάββατο 26 Ιανουαρίου στο ξωκκλήσι της Αγίας Βαρβάρας στην Αργάκα στις 14:00 το μεσημέρι .

Παράκληση των οικείων της είναι όπως αντί στεφάνων να γίνουν εισφορές για το Σύνδεσμο Στήριξης Ατόμων με Αλτσχάιμερ Πάφου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Tags:
Cheap Website Traffic