21/01/2019 09:56

Τραγική κατάληξη: Εντοπίστηκε νεκρή η 69χρονη στον Ακάμα

Τραγικό τέλος για την άτυχη Ελένη Πλακίδη, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν από την οικία της στην Αργάκα πριν 10 περίπου μέρες. Η άτυχη 69χρονη εντοπίστηκε ενωρίς σήμερα το πρωί από διερχόμενους σε απόμερη τοποθεσία του Ακάμα, σε μεγάλη απόσταση από το σημείο που βρέθηκε το αυτοκίνητο της και διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκρή.

Στο μέρος κλήθηκε ισχυρή αστυνομική δύναμη και ασθενοφόρο από το Νοσοκομείο Πόλης Χρυσοχούς. Οι αστυνομικοί προσέγγισαν το σημείο και αναγνώρισαν την άτυχη γυναίκα ως την ελλείπουσα από την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση για μεταφορά της σορού στο Νοσοκομείο Πάφου, όπου θα ακολουθήσει η νενομισμένη νεκροτομή για διακρίβωση των αιτιών θανάτου.

Τα ίχνη της Ελένης Πλακίδη χάθηκαν ξαφνικά το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, όταν αναχώρησε από το σπίτι για να αγοράσει κάτι από περίπτερο σε κοντινή απόσταση από την οικία της, ωστόσο έκτοτε δεν εμφανίσθηκε ξανά. Σύμφωνα με τους οικείους της γυναίκας, αυτή το τελευταίο διάστημα εμφανίζει προβλήματα μνήμης, για αυτό και η Αστυνομία εντατικοποίησε τις έρευνες της, χωρίς όμως αποτέλεσμα, πέραν της ανεύρεσης του αυτοκινήτου της που εντοπίστηκε στον Ακάμα σε περιοχή με λάσπες και κλειδωμένο.

Πηγή: Philenews.com

Share this:
Tags:
Cheap Website Traffic