20/01/2019 13:32

Επί ποδός οι Αρχές για το συλλαλητήριο κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών στο Σύνταγμα

Επί ποδός βρίσκονται οι Αρχές στην Αθήνα καθώς για τις 14:00 είναι προγραμματισμένο το συλλαλητήριο κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών στο Σύνταγμα, ενώ μία ώρα νωρίτερα υπάρχει κάλεσμα για συγκέντρωση αντιεξουσιαστικών ομάδων κατά του εθνικισμού, στα Προπύλαια.

Η Αθήνα έχει μετατραπεί σε “φρούριο” καθώς τα μέτρα ασφαλείας της Αστυνομίας είναι ιδιαιτέρως αυστηρά με δύο χιλιάδες αστυνομικούς να βρίσκονται επί ποδός, κλειστούς δρόμους και σταθμούς μετρό αλλά και drones που θα δίνουν συνεχώς την εικόνα της κατάστασης που επικρατεί στο κέντρο.

Αναφορικά με το συλλαλητήριο κατά της Συμφωνίας, οι διοργανωτές κάνουν λόγο για το μεγαλύτερο που διοργανώθηκε ποτέ με 3 χιλιάδες λεωφορεία να φτάνουν στην Αθήνα από τη Βόρεια Ελλάδα.

Μεταξύ των ομιλητών της σημερινής συγκέντρωσης θα είναι ο πρόεδρος της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, Κρις Σπύρου, η τραγουδίστρια Αφροδίτη Μάνου κι ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων Γιώργος Τάτσιος, ενώ αναμένεται να διαβαστεί μήνυμα του Μίκη Θεοδωράκη.

Tags:
Cheap Website Traffic