16/01/2019

Ογδονταδύο κλήσεις στην Πυροσβεστική Υπηρεσία λόγω καιρικών φαινομένων

Ογδονταδύο κλήσεις δέχθηκε το τελευταίο 24ωρο η Πυροσβεστική Υπηρεσία λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων. Στη Λευκωσία η ΠΥ κλήθηκε να συνδράμει τον απεγκλωβισμό ατόμων από τα οχήματα τους στην κήτη του πόταμου Γιαλιά ,ο ένας από την περιοχή χωριού  Κοτσιάτη και ο άλλος από την περιοχή του χωριού Ποταμιά.

Συγκεκριμένα, και σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΥ, οι Πυροσβεστικοί Σταθμοί Λευκωσίας δέχθηκαν 19 κλήσεις για άντληση όμβριων υδάτων από υποστατικά , πτώση δέντρων σε οικίες , δημόσιους δρόμους και σταθμευμένα οχήματα και μετακινήσεις διαφημιστικών  Πινακίδων.

Τριανταεπτά κλήσεις δέχθηκαν οι Πυροσβεστικοί Σταθμοί Λεμεσού  για περιπτώσεις πτώσης δέντρων σε δημόσιους δρόμους και σταθμευμένα οχήματα , για άντληση όμβριων υδάτων από υποστατικά και για απεγκλωβισμό ατόμων τα οποία εγκλωβίστηκαν στα οχήματα τους εντός πλημμυρισμένων δρόμων . Μετακινήθηκαν επίσης μεταλλικοί τσίγκοι σε ασφαλή χώρο.

Στη Λάρνακα η ΠΥ δέχθηκε 5 κλήσεις που αφορούσαν πτώσεις δέντρων σε δημόσιους δρόμους και ιδιωτική κατοικία, μετακινήσεις διαφημιστικών πινακίδων και  μεταλλικών τσίγκων σε ασφαλή χώρο.

Στην Πάφο η ΠΥ δέχθηκε 8 κλήσεις για άντληση όμβριων υδάτων από υποστατικό, πτώσεις δέντρων σε δημόσιους δρόμους και σε ηλεκτρικά καλώδια. Εξι κλήσεις λήφθηκαν στην στο Σταθμό της ελ. Αμμοχώστου για πτώση δέντρων σε δημόσιους δρόμους. Εξάλλου επτά κλήσεις δέχθηκε η ΕΜΑΚ για πτώση δέντρων σε δημόσιους δρόμους και άντληση όμβριων υδάτων από υποστατικό.

Συνολικά η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 χθες το πρωί μέχρι και τις 07.00 σήμερα ανταποκρίθηκε σε 101 κλήσεις για βοήθεια ,3 πυρκαγιές, 97 ειδικές εξυπηρετήσεις και 1 ψευδή κλήση.

Share this:
Tags:
Cheap Website Traffic