16/01/2019 18:49

Κατάστημα ΙΚΕΑ έδειξε κατά λάθος ταινία ποpνό σε τεράστια οθόνη

Μια αρκετά … αμήχανη στιγμή έχει κάνει τον γύρο των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, όπως παρουσιάζεται σε ένα βίντεο, το οποίο δείχνει μια ταινία πορνό η οποία έπαιζε σε μια γιγαντιαία οθόνη μέσα σε ένα κατάστημα IKEA μπροστά σε παιδιά.

Σύμφωνα με μια ρεπορτάζ της Βρετανικής Mirror, το βίντεο έπαιξε, προφανώς κατά λάθος, στο κατάστημα της IKEA στο Causeway Bay του Χονγκ Κονγκ, ενώ οι πελάτες δήλωσαν σοκαρισμένοι.

Το βίντεο, το οποίο ξεκίνησε να προβάλλεται στην οθόνη του καταστήματος έδειχνε έναν άνδρα να αυνανίζεται και ξεκίνησε ξαφνικά να παίζει ενώ πολλές οικογένειες και παιδιά ήταν μέσα στο κατάστημα.

Το βίντεο έπαιζε για περισσότερο από 3 λεπτά όταν ένας πελάτης ειδοποίησε τα μέλη του προσωπικού του IKEA, ανέφερε η Apple Daily.

«Είναι σήμερα δημόσια αργία, υπήρχαν πολλοί άνθρωποι στην περιοχή και πολλά παιδιά», ανέφερε ένας πελάτης Mirror.

[ot-video]

[/ot-video]

Αφού ειδοποιήθηκε το προσωπικό για το θέμα, μια γυναίκα προσπάθησε να καλύψει την γιγαντιαία οθόνη με ένα κομμάτι χαρτί που αποδείχθηκε πολύ μικρό.

Αργότερα, ολόκληρη η οθόνη απενεργοποιήθηκε και αποσυνδέθηκε.

Παραμένει ασαφές πώς ξεκίνησε ξαφνικά η αναπαραγωγή του κλιπ. Τα μέλη του προσωπικού του ΙΚΕΑ πιστεύουν ότι κάποιος μπορεί να εισέβαλε στο σύστημά του.

Αφού το κλιπ έγινε viral, η IKEA δημοσίευσε μια δήλωση λέγοντας ότι λυπάται για το περιστατικό.

 

Tags: