Στημένη υπόθεση η δολοφονία στη Λεμεσό – Όλα τα νεότερα

Στημένη υπόθεση η δολοφονία στη Λεμεσό – Όλα τα νεότερα

Ενέδρα θανάτου φαίνεται ότι έστησαν οι δολοφόνοι του 44χρονου Χρίστου Μιχαήλ, πατέρα δύο παιδιών, ο οποίος εντοπίστηκε δολοφονημένος μετά από καταγγελία πολιτών που είχαν δει το αυτοκίνητο σταθμευμένο για ώρες κάτω από τις χαρουπιές, όπως το βλέπετε στις φωτογραφίες του ρεπορτάζ.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του i-eidisi, το θύμα φαίνεται ότι τον πυροβολισμό με κυνηγετικό όπλο, σχεδόν εξ επαφής, από το παράθυρο όταν καθόταν στη θέση του οδηγού.

Οι μέχρι στιγμής έρευνες καταδεικνύουν ότι το θύμα έκανε προσπάθεια να ξεφύγει, μέχρι που έχασε τις αισθήσεις του και το αυτοκίνητο του ακολούθησε την πορεία του ακυβέρνητο με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί σε κοτέτσι, κάτω από δυο χαρουπιές.

Στις 3:00 το απόγευμα της Δευτέρας 14/01/19 εντοπίστηκε από πολίτες οι οποίοι ενημέρωσαν την αστυνομία.

Ο πυροβολισμός που προκάλεσε τραύμα στο θώρακα του θύματος, έπληξαν και τις μαξιλάρες του αυτοκινήτου, καθώς τα κυνηγετικά όπλα εκτοξεύουν πολλά σφαιρίδια.

Η Αστυνομία εικάζει ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα διαφορών καθώς το πρόσωπο που εντοπίστηκε νεκρό είναι γνωστό στην Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών.

Ο άτυχος άντρας είχε συλληφθεί τον Ιανουάριο του 2017 όταν με το ταξί του φαίνεται να πουλούσε ναρκωτικά. Τότε είχαν εντοπιστεί στην κατοχή του του 11 νάιλον συσκευασίες οι οποίες περιείχαν 5,5 γραμμάρια κοκαΐνης.

Η αυτοψία που διενήργησαν οι ιατροδικαστές Νικόλας Χαραλάμπους και Αγγελική Παπέττα εντόπισαν 3 τραύματα στον σώμα του νεκρού, ενώ αύριο το πρωί θα διεξαχθεί νεκροτομή προκειμένου να εντοπιστούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του Μιχαήλ.

Απόψε στη σκηνή του εγκλήματος θα παραμείνουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες θα επιβλέπουν, καθώς με τις υφιστάμενες καιρικές συνθήκες δεν μπορούν να διεξαχθούν εξετάσεις.

Νωρίτερα