Φόνος στη Λεμεσό – Όλες οι εξελίξεις

Φόνος στη Λεμεσό – Όλες οι εξελίξεις

Άντρας γνωστός στις αρχές, σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκε νεκρός παρά το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας (14/01/19).

Η Αστυνομία βρίσκεται επί σκηνής και διενεργεί έρευνες. Φαίνεται ότι πρόκειται για πρόσωπο που είχε συλληφθεί προ μερικών μηνών, ηλικίας 50 χρόνων.

ΝΕΟΤΕΡΑ: Στημένη υπόθεση η δολοφονία στη Λεμεσό – Όλα τα νεότερα

Το ενδεχόμενο το πτώμα να είναι αποτέλεσμα φόνου είναι πλέον βέβαιο.

Στη σκηνή δύο ιατροδικαστές

Επί σκηνής κλήθηκαν και έφτασαν στις 5:20 (περίπου) το απόγευμα οι ιατροδικαστές Νικόλας Χαραλάμπους και Αγγελική Παπέττα

Κόντραμπάντο ναρκωτικων;

Η αστυνομία, σύμφωνα με πληροφορίες, θεωρεί ότι ο φόνος ειναι πιθανόν να σχετίζεται με κοντραμπάντο ναρκωτικών.

Καταδίωξη πριν τον θάνατο

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι δολοφόνοι φαίνεται να καταδίωξαν το θύμα πριν τον πυροβολήσουν. Μετά τους πυροβολισμούς, το θύμα φαίνεται να σταμάτησε να οδηγεί στο σημείο όπου βρίσκεται το αυτοκίνητο που βλέπετε στην φωτογραφία πιο πάνω, κοντά δηλαδή στις χαρουπιές.

Η γυναίκα που ενημέρωσε για τον φόνο

Γυναίκα η οποία μένει κοντά στην περιοχή όπου ακινητοποιήσε το θύμα το αυτοκίνητό του, ενημέρωσε τις αρχές για την ύπαρξη σταθμευμένου οχήματος.

Πότε έγινε ο φόνος;

Πληροφορίες της ιστοσελίδας μας αναφέρουν ότι η γυναίκα είχε δει από πολύ νωρίς το πρωί το αυτοκίνητο στο σημείο. Η μαρτυρία αυτή σε συνδυασμό με τις πρώτες ενδείξεις και ευρήματα της Αστυνομίας, καταδεικνύει ότι πιθανόν ο φόνος να είχε διαπραχθεί το βράδυ της Κυριακής.

Διαβάστε περισσότερα από την κατηγορία ΕΓΚΛΗΜΑ