14/01/2019 13:21

Επισκέφτηκαν κρατούμενους και τους πήραν ναρκωτικά κρυμμένα σε ρούχα

Κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθερα τα δύο πρόσωπα ηλικίας 23 και 38 ετών που συνελήφθησαν στην Πάφο χθες για υπόθεση παράνομης κατοχής και μεταφοράς ναρκωτικών σε κρατούμενους στα αστυνομικά κρατητήρια Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία Πάφου, στις 12:15 περίπου χθες το μεσημέρι, τα δύο πρόσωπα επισκέφθηκαν δύο κρατούμενους για υπόθεση ναρκωτικών, για να τους πάρουν ρουχισμό.

Αφού ελέγχθηκαν τα αντικείμενα που θα τους παρέδιδαν, σε πετσέτα εντοπίστηκε τυλιγμένο ένα σακουλάκι, που περιείχε μικροποσότητα κοκαΐνης βάρους περίπου δύο γραμμαρίων.

Για την υπόθεση ενημερώθηκε η ΥΚΑΝ ( Κλιμάκιο Πάφου).

Σημειώνεται πως για την υπόθεση ναρκωτικών εξακολουθούν να τελούν υπό κράτηση οι δύο ( κρατούμενοι),  ηλικίας 37 και 28 ετών αντίστοιχα, από την επαρχία Πάφου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, της σύλληψης των δύο προσώπων, προηγήθηκε έρευνα στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, κατά την οποία, ανευρέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 37 περίπου γραμμάριων, καθώς επίσης ποσότητα κοκαΐνης 3.5 γραμμαρίων περίπου και μια ζυγαριά ακριβείας.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Πάφου) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Tags:
Cheap Website Traffic