14/01/2019 12:39

Διέγραψε από τους ΑΝΕΛ Κουντουρά και Κόκκαλη ο Πάνος Καμμένος

Εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων έθεσε ο Πάνος Καμμένος την Έλενα Κουντουρά και τον Βασίλη Κόκκαλη μετά τη δημοσιοποίηση της πρόθεσης των δύο Υπουργών να στηρίξουν την κυβέρνηση, παρά την αντίθετη απόφαση του κόμματος.

«Η κ. Κουντουρά, με επίσημη ανακοίνωση της, αποφάσισε να ανταλλάξει την ψήφο της και το όνομα της Μακεδονίας με την υπουργική καρέκλα. Την θέτω από τώρα εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων», έγραψε στο twitter ο κ. Καμμένος, ενώ λίγο αργότερα μέσω του ίδιου τρόπου ανακοίνωσε και τη διαγραφή του Β. Κόκκαλη.

«Ο Βασίλης Κόκκαλης παρότι βρίσκεται σε στάδιο διαπραγμάτευσης για την ψήφο του στο εθνικό θέμα από την Κίνα αρκεί η πρόθεση για ανταλλαγή θέσης προκειμένου να απομακρυνθεί από την κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ».

Σημειώνεται ότι και ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Θανάσης Παπαχριστόπουλος ανακοίνωσε ότι θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση ενώ θα υπερψηφίσει και τη Συμφωνία των Πρεσπών και ακολούθως θα παραδώσει την έδρα του. Με αυτά τα δεδομένα οι Ανεξάρτητοι Έλληνες κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς Κοινοβουλευτική Ομάδα.

Εν τω μεταξύ, η διαδικασία της ψήφου εμπιστοσύνης στην ελληνική Βουλή θα αρχίσει την Τρίτη και θα ολοκληρωθεί τα μεσάνυχτα της Τετάρτης.

Tags:
Cheap Website Traffic