Σε τουριστική έκθεση στην Ολλανδία το ψευδοκράτος

Σε τουριστική έκθεση στην Ολλανδία το ψευδοκράτος

Εδώ και 9 χρόνια υπάρχει κύμα τουριστών από την Ολλανδία προς το ψευδοκράτος το οποίο θεωρούν ασφαλή τουριστικό προορισμό και οι Ολλανδοί τουρίστες «δεν δίνουν προσοχή στις πολιτικές πιέσεις», δήλωσε ο «υπουργός τουρισμού», Φικρί Ατάογλου ο οποίος ήταν στην πόλη Utrecht της Ολλανδίας, όπου διεξάγεται η τουριστική έκθεση Vakantiebeurs, που ολοκληρώνεται σήμερα.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ο κ. Ατάογλου είπε ότι η εκστρατεία προώθησης του ψευδοκράτους στην Ολλανδία συνεχίζεται και μέσω τουριστικών εκθέσεων αλλά και στην ψηφιακή αγορά. Κάθε χρόνο, είπε, μεγάλα τουριστικά γραφεία της Ολλανδίας μεταφέρουν τουρίστες στα κατεχόμενα με ναυλωμένες πτήσεις ενώ τα μικρότερα γραφεία με τακτικά αεροπορικά δρομολόγια. Εκανε δε ειδική μνεία γι’ αυτό στις Τουρκικές Αερογραμμές και την εταιρεία Corendon.

Στην έκθεση Vakantiebeurs, είπε, συναντήθηκε με τον Διευθυντή της Corendon, Γιλντιράι Καραέρ και τον Φεβρουάριο συμφώνησαν να μεταφερθούν στα κατεχόμενα γκρουπ Ολλανδών τουριστών.

Στην ίδια έκθεση, ο κ. Ατάογλου δήλωσε ότι συναντήθηκε και με τον Τούρκο Υπουργό Τουρισμού και Πολιτισμού, Μεχμέτ Ερσόι.

ΚΥΠΕ

Κατηγορία Uncategorized