Σε 19 κλήσεις για βοήθεια και 9 πυρκαγιές ανταποκρίθηκε το τελευταίο 24ωρο η Πυροσβεστική

Σε 19 κλήσεις για βοήθεια και 9 πυρκαγιές ανταποκρίθηκε το τελευταίο 24ωρο η Πυροσβεστική

Σε 19 κλήσεις για βοήθεια, 9 πυρκαγιές και 9 ειδικές εξυπηρετήσεις ανταποκρίθηκε το τελευταίο 24ωρο η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Σε ανακοίνωσή της, η Πυροσβεστική αναφέρει ότι στις 23:49 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε οικία στην Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου, στο χωριό Καπέδες.

Για την κατάσβεσή της, ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Λακατάμιας με 2 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 00:30.Η πυρκαγιά ήταν σε ξύλινη στέγη στο σημείο που εξέρχεται η καπνοδόχος ισόγειας κατοικίας.

Η πυρκαγιά προκλήθηκε από καπνοδόχο αναμμένου τζακιού, η όποια εφαπτόταν σε ξύλο εντός της στέγης και για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έγινε αποδόμηση της ξύλινης στέγης από τα κεραμίδια.

Εξάλλου, στις 05:46 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε όχημα, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης τριώροφης πολυκατοικίας, στην οδό Αριστείδη Χαραλάμπους στο χωρίο Ζακάκι, στη Λεμεσό.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Μονοβόλικου με δύο πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 06:15.

Από την πυρκαγιά το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές ως επίσης η βαφή της πολυκατοικίας, μέρος της ηλεκτρικής εγκατάστασης και του ισογείου χώρου στάθμευσης.

Οι ένοικοι της πολυκατοικίας εκκένωσαν τους χώρους διαμονής τους πριν της άφιξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.

ΚΥΠΕ

Διαβάστε περισσότερα από την κατηγορία ΚΥΠΡΟΣ