10/01/2019 17:20

Γενικός Εισαγγελέας: Δεν στοιχειοθετείται η διάπραξη πλαστογραφίας εκ μέρους Δικαστή

Δεν φαίνεται να στοιχειοθετείται η διάπραξη του αδικήματος της πλαστογραφίας, συνωμοσίας ή άλλων αδικημάτων εκ μέρους του Δικαστή ή οποιουδήποτε μέλους ή υπαλλήλου των δικαστηρίων σε σχέση με καταγγελία πολίτη, αναφέρει ο Γενικός Εισαγγελέας Κώστας Κληρίδης σε επιστολή του στον Πρόεδρο του Ανωτάτου Δικαστηρίου Μύρωνα Νικολάτο.

Το περιεχόμενο της επιστολής του κ. Κληρίδη με ημερομηνία 13 Δεκεμβρίου 2018, η οποία και αφορά πρόσφατη καταγγελία πολίτη εναντίον Δικαστή πρωτόδικου Δικαστηρίου δίνει στη δημοσιότητα με ανακοίνωσή του το Ανώτατο.

«Με βάση το μαρτυρικό υλικό που έχει συλλεγεί από την Αστυνομία, δεν φαίνεται να στοιχειοθετείται η διάπραξη του αδικήματος της πλαστογραφίας, συνωμοσίας κλπ εκ μέρους του Δικαστή ή οποιουδήποτε μέλους/υπαλλήλου των δικαστηρίων,» αναφέρεται.

«Όσον αφορά στη γενικότερη συμπεριφορά και τον χειρισμό της υπόθεσης από τον συγκεκριμένο Δικαστή, αυτό, όπως παρατηρεί ο Γενικός Εισαγγελέας, αποτέλεσε αντικείμενο έφεσης που ασκήθηκε και αποφασίστηκε από το Ανώτατο Δικαστήριο», προστίθεται.

ΚΥΠΕ

Διαβάστε επίσης: Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του Δικαστή που εκδίκασε υπόθεση με εμπλεκόμενο τον αδελφό του

Tags:
Cheap Website Traffic