Ο καιρός εξακολουθεί να δημιουργεί προβλήματα στο οδικό δίκτυο

Ο καιρός εξακολουθεί να δημιουργεί προβλήματα στο οδικό δίκτυο

Κλειστοί για την τροχαία κίνηση παραμένουν δρόμοι στην Πάφο, ενώ στα ορεινά αρκετοί δρόμοι είναι ολισθηροί ή με παγετό, λόγω των καιρικών συνθηκών.

Σύμφωνα με την πρωινή ενημέρωση από την Αστυνομία, στην επαρχία Πάφου, κλειστοί για την τροχαία κίνηση είναι οι δρόμοι Κελοκεδάρων – Νατάς, λόγω υπερχείλισης του ποταμού Ζυριπιλλή και Γαλαταριάς – Σαλαμιού, λόγω υπερχείλισης του ποταμού Ξερού. Το γεφύρι του ποταμού Τζιελεφού εξακολουθεί να είναι κλειστό.

Επίσης, στην επαρχία Πάφου, κατολισθήσεις όγκων χώματος και πετρών σημειώθηκαν σε διάφορα σημεία στο δρόμο Νατάς προς Επισκοπή και στην κύριο δρόμο Πενταλιάς, προς τη Μονή Παναγίας του Σίντι.

Ολισθηροί λόγω βροχόπτωσης, είναι οι δρόμοι, Πεδουλά – Προδρόμου, Πεδουλά – Pinewood – Κακοπετριάς και Κακοπετριάς – Καρβουνά.

Στους δρόμους Αμιάντου – Καρβουνά και Τροόδους – Χιονίστρας κατά τόπους υπάρχει παγετός, ενώ στην περιοχή Τροόδους και Αγρού επικρατεί ομίχλη.

Η Αστυνομία καλεί όσους θα διακινηθούν στους δρόμους να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να τηρούν απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα, να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας και τις υποδείξεις των επί καθήκοντι αστυνομικών.

Επίσης, υπενθυμίζει ότι οι πολίτες πριν από κάθε μετακίνησή τους, μπορούν να ενημερώνονται από την κατηγορία «Οδικό Δίκτυο», στο Application της Αστυνομίας Κύπρου και την ενημερωτική σελίδα www.cypruspolicenews.com, καθώς επίσης και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της Αστυνομίας, για την κατάσταση που επικρατεί στο οδικό δίκτυο.