Το MYMALL LIMASSOL πέτυχε παγκόσμια διάκριση για τη Χριστουγεννιάτική του καμπάνια

Το MYMALL LIMASSOL πέτυχε παγκόσμια διάκριση  για τη Χριστουγεννιάτική του καμπάνια

Το MYMALL Limassol, ο απόλυτος εορταστικός προορισμός αγορών της Κύπρου, με μια εμπνευσμένη χριστουγεννιάτικη διαφημιστική καμπάνια, εξασφάλισε παγκόσμια διάκριση.

Το 2018 ολοκληρώνεται πανηγυρικά για το MYMALL Limassol, καθώς η ομολογουμένως πρωτότυπη και ταυτόχρονα διαδραστική χριστουγεννιάτικη διαφημιστική του καμπάνια ξεχώρισε και επιλέγηκε από τη διεθνώς αναγνωρισμένη διαδικτυακή πλατφόρμα Bestads (η Bestads επιλέγει και αναδεικνύει  κάθε εβδομάδα τις καλύτερες διαφημιστικές ιδέες από όλον τον κόσμο, είναι μια πλατφόρμα με ευρεία αναγνώριση και διεθνή αποδοχή) ως μια από τις παγκοσμίως καλύτερες διαδραστικές  διαφημιστικές καμπάνιες της προηγούμενης εβδομάδας.

Για την πολυσυζητημένη καμπάνια, που κέρδισε τις εντυπώσεις, επιστρατεύτηκαν τα διάφορα επιφωνήματα, χαράς, ενθουσιασμού, έκπληξης κ.λπ. που μπορεί κάποιος να εκφράσει όταν ανοίγει το χριστουγεννιάτικό του δώρο. Τα επιφωνήματα αυτά συνδυάστηκαν εντέχνως και το αποτέλεσμα ήταν ταυτόχρονα μαγικό και μελωδικό, καθώς ο συνδυασμός των επιφωνημάτων δημιουργούσε μια όμορφη χριστουγεννιάτικη μελωδία.

Με τον τρόπο αυτόν το MYMALL Limassol επεφύλαξε μια μουσική έκπληξη για το κοινό της Κύπρου που είχε τη δυνατότητα σκανάροντας  έναν QR code να δώσει ζωή στις εκφράσεις των εικονιζόμενων προσώπων και να δει τη σύνθεση της χριστουγεννιάτικης μελωδίας να γεννιέται.

Η ιδέα και η υλοποίηση της όλη καμπάνιας ανήκει στην εταιρεία Marketway και αποτελεί μια πρωτότυπη σύλληψη της δημιουργικής ομάδας της εταιρείας. Η βραβευμένη ομάδα απαρτίζεται από τους: Alessio Criscuoli, Creative Director, Σάββα Δημητρίου, Art Director, και Κωνσταντίνο Αρκαδίου, Copywriter.

Η κατάκτηση αυτή έδωσε ακόμα έναν λόγο στο MYMALL Limassol για να υπερηφανεύεται και να ολοκληρώνει με αισιοδοξία τον απολογισμό της χρονιάς που αλλάζει.

Το MYMALL Limassol είναι ο ιδανικός προορισμός αγορών με στιλ στην Κύπρο με περισσότερα από 133 καταστήματα, φιλοξενεί στις εγκαταστάσεις του όλες τις δημοφιλείς επωνυμίες ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ. Ταυτόχρονα, μια τεράστια γκάμα εστιατορίων και καφέ σε συνδυασμό με το μεγαλειώδες παγοδρόμιο και τις εγκαταστάσεις του bowling παρέχουν στο κοινό στιγμές ζεστασιάς, ανάπαυλας και χριστουγεννιάτικης αγαλλίασης.

Στα παρακάτω links:

https://www.bestadsontv.com/ad/99033/MYMALL-XMAS-ORCHESTRATE-THE-PERFECT-CHRISTMAS

μπορείτε να δείτε τη διαφημιστική καμπάνια και τη διάκριση που εξασφαλίστηκε την περασμένη εβδομάδα.

Tags MY MALL
Κατηγορία ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ