20/12/2018 10:36

Τα πρώτα στοιχεία από το τηλεφωνικό απόρρητο του κινητού της φοιτήτριας στη Ρόδο

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη δολοφονία της φοιτήτριας στη Ρόδο που έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα.

Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων δείχνουν ότι ότι η άτυχη φοιτήτρια δεν είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ τα αποτελέσματα έδειξαν ποσοστό 0,15 γραμμάρια ανά λίτρο που είναι ιδιαίτερα χαμηλό.

Την ώρα που οι Αρχές περιμένουν την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου για τους δυο κατηγορούμενους του βιασμού και της δολοφονίας της Ελένης στη Ρόδο, αποκαλύπτεται ότι, σύμφωνα με το τηλεφωνικό απόρρητο του κινητού τηλεφώνου της 21χρονης, η άτυχη φοιτήτρια μιλούσε τις τελευταίες μέρες κυρίως με την καλύτερη της φίλη. Σημειώνεται πως το κινητό της Ελένης μέχρι σήμερα δεν έχει βρεθεί.

Οι ανακριτικές αρχές που ερευνούν την υπόθεση περιμένουν τα αποτελέσματα από τη άρση τηλεφωνικού απορρήτου των δυο κατηγορούμενων ώστε να διαπιστωθεί με ποιόν ή ποιους συνομίλησαν τηλεφωνικά τη νύχτα της δολοφονίας, αλλά και τις επόμενες ημέρες μέχρι την προσαγωγή τους.

Στο μεταξύ αίτημα για άρση του απορρήτου στα κινητά τηλέφωνα αλλά και στο σταθερό του σπιτιού, όπου βιάστηκε και βασανίστηκε η άτυχη φοιτήτρια, κατέθεσε ο δικηγόρος της οικογένειας Τοπαλούδη, Αλέξης Κούγιας.

Ο κ. Κούγιας ζητά να ερευνηθεί με ποια πρόσωπα επικοινώνησαν οι δράστες πριν παραλάβουν την Ελένη με το άσπρο φορτηγάκι, αλλά και μετά τα όσα συνέβησαν στο σπίτι στους Πεύκους της Ρόδου.

[ot-video]

[/ot-video]

 

Πηγή: newsbeast.gr

Tags: