11/12/2018 16:04

Εγκλημα στη Ρόδο: «Στη φυλακή, 7 άτομα δείραμε τον 19χρονο Αλβανό»

Την επίθεση στον 19χρονο κατηγορούμενο για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, μέσα στις φυλακές Αυλώνα, περιέγραψε κρατούμενος που συμμετείχε στο σκηνικό αυτό.

Μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, ο κρατούμενος είπε ότι είχαν μαχαίρια και κανείς δεν μπορούσε να τους σταματήσει.

Οπως είπε, στην επίθεση συμμετείχαν επτά άτομα και έγινε την ώρα του φαγητού, που οι πόρτες ανοίγουν. «Η πόρτα ήταν ανοιχτή», λέει, απαντώτας στα ερωτήματα ποιος τους άνοιξε την πόρτα και πώς μπήκαν στο θάλαμο που κρατούνταν ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία της 19χρονης.

Ελένη Τοπαλούδη: Έρευνα για τον ξυλοδαρμό του 19χρονου στον Αυλώνα – Μεταφέρεται σε άλλη φυλακή

Ο κρατούμενος είπε ακόμη ότι ο φύλακας δεν μπορούσε να κάνει τίποτε απέναντι σε επτά μαχαίρια. Σκέφτηκε τον εαυτό του και την οικογένειά του, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στους άγραφους νόμους της φυλακής, ο κρατούμενος είπε ότι ο 19χρονος κατηγορούμενος πήρε το ελάχιστο από αυτό που του άξιζε, λέγοντας πως «αυτός έπρεπε να κάνει παρέλαση με στριπτίζ σε όλη την πτέρυγα».

Τέλος, δικαιολόγησε την πράξη του και των συγκρατούμενών του λέγοντας ότι όλοι έχουν κάνει κάποιο έγκλημα για να βρεθούν στη φυλακή, αλλά δεν έφτασαν στο σημείο που έφτασαν εκείνος και ο 21χρονος στη Ρόδο.

Το βίντεο με την μαρτυρία του κρατούμενου που συμμετείχε στον ξυλοδαρμό του 19χρονου κατηγορούμενου για την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη:

[ot-video]

[/ot-video]

Πηγή: iefimerida.gr

Tags: