Φωταγωγήσεις χριστουγεννιάτικων δέντρων σε Γεροσκήπου , Πάφου και Πέγεια

Φωταγωγήσεις χριστουγεννιάτικων δέντρων σε Γεροσκήπου , Πάφου και Πέγεια

Πλούσιες χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις διοργανώνουν οι Δήμοι της Επαρχίας Πάφου

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε χτες στην εκδήλωση φωταγώγησης του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Γεροσκήπου.
Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο Δήμαρχος Γεροσκήπου Μιχάλης Παυλίδης, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την αθρόα παρουσία του κοινού σημειώνοντας πως με την χθεσινή εκδήλωση έχει σημάνει η έναρξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στον Δήμο.
Η εκδήλωση συνέχισε εμπλουτίστηκε με καλλιτεχνικό πρόγραμμα από τις χορωδίες του Δήμου Γεροσκήπου , της Δημοτικής Ομάδας Πρόληψης , του Casa de la miousica και μαέστρο τον Δημήτρη Ευσταθίου .Ευχήθηκε τέλος στον κόσμο Καλές γιορτές, χρόνια πολλά και κάλεσε το κοινό ο καθένας ξεχωριστά όπως στηρίξει τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη από αγάπη, βοήθεια και αλληλεγγύη.

Στο μεταξύ το μεσημέρι στο δρόμο της Πάφου – Χρυσάνθου στο εμπορικό κέντρο θα δοθεί συναυλία στης Αστυνομικής δύναμης Κύπρου.
Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται στις 19:00 το βράδυ στη Πλατεία Κένεντυ με συναυλία του Στα βέντο με την ευκαιρία της φωταγώγησης του χριστουγεννιάτικου διάκοσμου στον Δ. Πάφου. Συμμετέχει το σύνολο κρουστών του μουσικού σχολείου Πάφου υπό την διεύθυνση του Τάσου Χαραλαμπίδη .

Εξάλλου και το δημοτικό συμβούλιο Πέγειας έχει διοργανώσει μια σειρά εκδηλώσεων για τις εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
Η πρώτη εκδήλωση προγραμματίζεται σήμερα στις 18:00 το απόγευμα με την φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία του Δήμου από τον Δήμαρχο Μαρίνο Λάμπρου.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει καλλιτεχνικό πρόγραμμα με χριστουγεννιάτικα τραγούδια, ο Άγιος Βασίλης θα μοιράσει δώρα στα παιδιά ενώ κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα προσφέρονται στους δημότες και τους επισκέπτες της Πέγειας δωρεάν ροφήματα και εδέσματα.

ΚΥΠΕ

Κατηγορία ΚΥΠΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα από την κατηγορία ΚΥΠΡΟΣ